Oyun Hatası Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    greenboy2
    greenboy2's avatar
    Erkek

hta

arkadaşlar resimde gördüğünüz hatayı alıyorum ekran kartım güncel görünüyor sorunu nasıl çözebilirim... 

Yeni Nesil Intel 4500MHD Max 1759 MB Ekran Kartı 

Ben Nezaman Tahttan İndim ki... Siz Kral Oldunuz... Susarsam Çatışma... Konuşursam Savaş... Yazarsam Destan... SEVERSEM DEVRİM OLUR...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam biraz daha bilgi verseydiniz daha iyi olurdu. Bilgisayarınızı dizüstü olarak farzediyorum.

Bu hatayı ne zaman alıyorsunuz?

Oyun içerisinde bir ayar yaptıktan sonra böyle bir sorunla karşılaşıyorsanız oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyin. Ayarlarının sıfırlanması için CCleaner gibi programlarla kayıt defterindeki artıkları da temizleyin.

Oyunu yükledikten sonra baştan beri böyle bir sorun başgösterdi ise ekran kartınızın sürücüsünü Intel'in kendi sitesinden manuel olarak yükleyerek tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Aklıma başka bir şey gelirse söylerim. Zaten yardımcı olacak arkadaşlar da çıkacaktır.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    curucafa
    curucafa's avatar
    Erkek

Ekran kartın shader modeli 4.0'a kadar destekliyordu sanırım ilk olarak shader modeline bak yine sen. Daha sonrasında ekran kartın için en son driver güncellemesini yap ve tekrar dene. 

Toplam Hit: 554 Toplam Mesaj: 3