folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Oyun Havası Sünnet Düğün Türü Müzikler Arıyorum

Oyun Havası Sünnet Düğün Türü Müzikler Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bu akşama lazımda yardımcı olabilirmisiniz hacılar?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hoca bende çingen müzikleri var ama sana uyarmı bilmem.. cennet mahallesinde çalanlar falan.. eğer uyarsa söle uploadlayım.. bu arada başka bulan olursa ben de istiom aççam apartmanda son ses :DD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ben çingen değilim o oynak havaları istemem saol halay havası filan yurtseven kardeşlerden var ama misket filan

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    yok hoca yanlış analdın ben çingen demedim zaten sana :) ama düğünlerde falan çalıyolar bazen ekzantirik olsun die ondan dedim.. bu arada ben de çingen deilim :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

buyur kardeş limewiredan indirdim 30 mb kadar karmaşık düğün müzikleri.. dinlemek nasip olmadı henüz sen dinlersin artık :)

http://rapidshare.com/files/38851008/oyun_havalari_vs_vs.rar.html 

buyur buraya upload ettim.. eğer istersen elimde arnavutça şarkılar da var bizim burda çok çalarlar düğünlerde falan..

(adam da dicek bi türkçe şarkı yok :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    insan bi teşkür eder yaw.. aaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    emeğine saglık hackermemo;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hackermemo bunu yazdı:
    -----------------------------
    insan bi teşkür eder yaw.. aaa
    -----------------------------

hacı çok saol izmitte kurs sergisindeydim

Toplam Hit: 951 Toplam Mesaj: 8