folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Oyun İçin Toplama Bilgisayar Önerisi

Oyun İçin Toplama Bilgisayar Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Merhaba müritler yeğenim için bir bilgisayar alacağız bu son çıkan oyunları falan kaldırabilecek bir sistem önerebilir misiniz ? Parça fiyatlarını da yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Max Fiyat ne olacak belli bir sınırverde ona göre yorumyapalım hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:
    -----------------------------

Max Fiyat ne olacak belli bir sınırverde ona göre yorumyapalım hocam.

1000 tl'yi biraz aşabilir monitör falan olmıcak sadece kasa.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

INTEL Core i3 550 Soket 1156 3.2GHz 4MB Cache 32nm İşlemci                                                                                         250 TL

GIGABYTE H55M-S2V Intel H55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O.C.) VGA&DVI Anakart                                                             180 TL

ZOTAC GTS 250 ECO GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı                                                                                         250 TL

CORSAIR 6GB (3*2GB) KIT XMS DDR3 1600MHz CL9 Ram                                                                                                  170 TL

THERMALTAKEWINGS RS 301 430W MidT ATX KULPLU SİYAH KASA (kasa işi zevke bağlı biraz)bir tanesini yazdım                     140 TL

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB Cache 7200Rpm Harddisk                                                                                130 TL 

TOPLAM : 1120 TL

DVD  yazıcıyı zaten 20-30 tlye alırsın onu yazmadım. Fiyattı Düşürmek istersen Ram ve Harddisk  düşürülebilir

Koyu olmasa bile iyi bir  Amd ciyimdir ama Intel daha garanti olur diye yazdım yoksa daha Ucuza aynı performansı ala bileceğin bir Amd sistem toplana bilir.

Edit:Geç yazdığım için kusurabakma biz işim vardı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:

INTEL Core i3 550 Soket 1156 3.2GHz 4MB Cache 32nm İşlemci                                                                                         250 TL

GIGABYTE H55M-S2V Intel H55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O.C.) VGA&DVI Anakart                                                             180 TL

ZOTAC GTS 250 ECO GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı                                                                                         250 TL

CORSAIR 6GB (3*2GB) KIT XMS DDR3 1600MHz CL9 Ram                                                                                                  170 TL

THERMALTAKEWINGS RS 301 430W MidT ATX KULPLU SİYAH KASA (kasa işi zevke bağlı biraz)bir tanesini yazdım                     140 TL

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB Cache 7200Rpm Harddisk                                                                                130 TL 

TOPLAM : 1120 TL

DVD  yazıcıyı zaten 20-30 tlye alırsın onu yazmadım. Fiyattı Düşürmek istersen Ram ve Harddisk  düşürülebilir

Koyu olmasa bile iyi bir  Amd ciyimdir ama Intel daha garanti olur diye yazdım yoksa daha Ucuza aynı performansı ala bileceğin bir Amd sistem toplana bilir.

Edit:Geç yazdığım için kusurabakma biz işim vardı.

sağol dostum

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence sadece anakart ve işlemci değişimi ile güzel bir sistem olabilir tabi fiyat biraz artıyor ama yinede bunlarıda değerlendirmeye almak gerek...

anakart
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/gigabyte-ga-880ga-ud3h-amd-880g-am3-ddr3-atx-anakart.html

işlemci
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-phenom-ii-x6-1055t-am3-9mb-2-8ghz-alti-cekirdekli-islemci.html 

Toplam Hit: 731 Toplam Mesaj: 6