Oyun Kart Hileleri
-
-
artık under_king'e biz kart çek dicez yaşasın :D def. sende ondan başka bişey çıkarırsın artık :D:D
-
süper süper cok seviom bole seleri :D
-
resimler renkli deil, anlatim ingilizce :D birileri bisiler anlarsa turkce anlatabilirmi acaba bir iki numara :)
-
Daha indirmedim ama :) bi numara anlatırım bi ara :) Şimdi pc tamirine gitmem lasım :|
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
artık under_king'e biz kart çek dicez yaşasın :D def. sende ondan başka bişey çıkarırsın artık :D:D
-----------------------------Höst lan ben daha ölmedim :) Ben varken başkası kart çek diyemes (H)
-
PaLmiTe bunu yazdı:
resimler renkli deil, anlatim ingilizce :D birileri bisiler anlarsa turkce anlatabilirmi acaba bir iki numara :)
-----------------------------baık verecegine balık tutmayı oret demişler, sana ingilizce oretmek lazım :| :D
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------baık verecegine balık tutmayı oret demişler, sana ingilizce oretmek lazım :| :D
-----------------------------Sen bana İngilizce öğret :) Ben sana ilisyon :)
-
olur hocam ogret :d ingilizcede ogret ne ogrensem kardir.. ben ogrenmeye acik bi kisilige sahibim :D
-
teşekkür ederim. Paylaşımlarınızdan ikinciyi aldım listeme :)