folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Keyi Satın Alma[Yardım]

Oyun Keyi Satın Alma[Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Müridler ben şimdi paypaldan ödeme yapıp bir steam keyi almak istiyorum istediğim oyun mafia 2.Böyle bir site biliyor musunuz Türk lokasyonlu? Söylerseniz dua mı alırsınız çok makbule geçer :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

hocam steam dede paypal a alınabiliyor biraz eski bir oyun olduğu için gittigidiyorda key ini bulman imkansız demin baktım bişi yoktu önerim steam en alman

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Steam fiyatı 30 euro, vermeye değermi ? Crackle oyna

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

donanımhabere bir konu aç istersen burdan birşey çıkmazsa . orda steamde oyun takas veya direk ödeme yoluyla oyunu alabilirsin.

Hayat Bizi 61 kenara...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam türk lokasyonlu bilmiyorum ama bu tür olaylarda rus key siteleri 1 numaradır.Zaten senin alacağın türk lokasyonlu dediğin kişiler de rus sitelerinden key alıp kar koyup sana öyle satıyor.

http://www.cddiski.ru/pc/games/action/tps/mafia-2.htm4

$15.63

Al hocam dili rus/ing

region free

Digital download kısmından paypal ile  oyunun steam keyini alıp güven içinde oynayabilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Steam fiyatı 30 euro, vermeye değermi ? Crackle oyna

değer hocam değer. zaten oyunu 2. kez oynuyorum bitiricem, arkadaşlarla oynarken oyunda acayip eğleniyoruz şimdi oyunu orjinal alıp youtubede arkadaşlarla seri yapmayı plalıyorum :)

Torpedo hocam sağolasın bakıyorum şimdi oraya. 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 6