folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Oyun Konsolu Yüklenmedi

Oyun Konsolu Yüklenmedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bygeneral
    bygeneral's avatar
    Erkek

Drn-795 oyun konsolu aldım. Flashı taktım. Tak çalıştır özelliği var ama yüklenmedi sürücüsü ile denedim cdnin içine girdiğimde cd ye yazılacak dosyalar var diyor. Hiç driver sürücüsüne benzemiyor. Win7 işletim sistemim.  kullanma klavuzunda win7 yazmıyor. Nasıl iş anlamadım. driverini bulabilir miyim ?

Kimsenin kaprisini çekemem, donu falan gözükür.. :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam oyun konsolu derken anlayamadım tam olarak. Bide cdnin içinde hangi dosyalar var ss alıp koyarmısın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

http://www.driverdestek.com/joystick-gamepad-suruculeri/polygold-pg-795-gamepad-driver.html

b
    uradan indir hacı.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Oyun kolu joystick gamepad demek istedi galiba

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bygeneral
    bygeneral's avatar
    Erkek

Eyw. Birde burdan yükleyelim bakalım. İnş olur. :)

Kimsenin kaprisini çekemem, donu falan gözükür.. :)
Toplam Hit: 799 Toplam Mesaj: 5