folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Kurarken Hata

Oyun Kurarken Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Japko die mmorpg bi oyun ko oynayanlar bilir uskonun japoncası işte oyunu kurdum hatta oynadım sonra bir sorun çıktı sildim ama tekrar kuramadım sürekli şu hatayı ladım

Döngüsel atık mıdır nedir o

Clientte hata olması imkansız orj japon sunucusundan indirdim 6 kere aynı şey sorun nedir acaba bi resme bakın

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/526.jpg

Bide yereldisk c: sağ tıklayıp özellikler diorum araçlarda şimdi denetle seçip girip ordan 2. secip baslat diorum 2. aşamanın sonlarına doğru hata verior windows tamamlanamadı die nedendir acaba

Teşekkürler

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

yaw hocalar saat geç ama bilen varsa bişi bi solesin ayar oldum

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

windows un cd yi okuyamamasından kaynaklanıyor cd nin imajını alıp imajdan yüklemeyi dene

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

c++ redistributable diye bişey var onun son versiyonunu kur bide öyle dene hacı

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

ya hocalar sanırım  bnm hardiskde sorun var  çok tekme yemek den kafayı yedi heralde  Bide usta ben onu Cd' den yüklemiyordum :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hocam duvar kağıdın çok güzelmiş.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 6