Oyun Kurarken Yaşadığım Sorun
-
heroes 5 might anf magic kurmaya çalışıyorum.autorun yada setup.exe tıkladığımda "sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" diyor.
bu oyun var diye ek paketini indirdim.kotayı fulledik.şimdide kuramıyorum.
-
setup.exe nin açması gereken dosyayı açamıyor anladıgım kadarıyla kaspersky vb virüs programı kullanıyorsan çalışmasını devre dışı bırakıp deneyebilirsin bazen antivir programlar öyle saçmalıklar yapabilmekte.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
setup.exe nin açması gereken dosyayı açamıyor anladıgım kadarıyla kaspersky vb virüs programı kullanıyorsan çalışmasını devre dışı bırakıp deneyebilirsin bazen antivir programlar öyle saçmalıklar yapabilmekte.
-----------------------------denedim düzelmedi.bulamadığı dosyayının ismini yazsa bulacağım ama yazmıyor.başka bir fikrin varmı?
-
oyun klasörü içerisindeki diğer exeleri bir dene bunun dısında aklıma gelen baska bir önerim yok. hayatımda hiç oyun kurmadım desem :}
-
bence biri teamviewer ile arkadaşa destek versin böyle kuru gürültüye cevap vermek zor oluyor.
görerek sorun daha iyi anlaşılır bence.
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------bence biri teamviewer ile arkadaşa destek versin böyle kuru gürültüye cevap vermek zor oluyor.
-----------------------------olur yardım etsin kim edecekse.
-
en azından bakmak isterdim ancak şu an şirketteyim :S malesef en erken iftardan sonra bakabilirim bi başkası bakabilecekse iyi olur
-
bilie_jean bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
-----------------------------bence biri teamviewer ile arkadaşa destek versin böyle kuru gürültüye cevap vermek zor oluyor.
-----------------------------olur yardım etsin kim edecekse.
o ben olabilirim müsait olunca pm at hoca burdayım ben -
ya hoca cd den mi kuruyorsun yoksa netten mi indirdin he bide seni beklemekten kök saldım ona göre
Mesaj fifsonic tarafından 6 Eylül 2009 (Pazar) 19: 00 tarihinde yazıldı. yuh yanı hocam konuyu açtın kayboldun helal olsun