Oyun Oynarken Donma ?
-
Arkadaşlar oyun oynarken pc donup kalıyor klavyef fare falan çalışmıor ekran kartının driverını silip yüklüyorum 1-2 gün sonra gene aynı hata format atcam bide öle deniycem acaba sorun neyde olabilr çözümü neler ?
-
ekran kartın fazla ısınıyor olabilir muhtemelen kasa içinde hava sirkülasyonu azdır içini iyi bi temizle fanları yagla
-
Benzer bi durumla bende karşı karşıya kalmıştım . pc res atıyodu kendine oyun sırasında . sorun psu daymış gücü yetmiyodu ekran kartına ...
bide sistemini yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim.
-
p4 3.0
1gb ram
atiradeon 9200 128mb ekran kartı
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------p4 3.0
1gb ram
-----------------------------ram işlemci güsel de ekran kartı bozuyo hiç olmadı 256 yap yada 512 yap süper oynarsın sorunun olmas donacak die sanırım tek sorunun ekran kartı al bitane kurtul 128 baya kasar hele yeni oyunları 256 mb dan aşağı oynamazsn....
-
Yav oynadığım oyuna yeterli ekran kartı ama sorun ekran kartındandır diyosanız alıcam bi ekran kartı düzelmesse boşuna almak istemiyorum ondan şeyettim.
-
aynı sorun bende vardı 2 defa oLdu power supplly yeterince çaLışmıyo oLabiLir power suppLLy değiştir.... büyük ihtimaL sorun o
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------p4 3.0
1gb ram
-----------------------------usta senin problem fanlarda aynı problem bendede olmuştu ekran kartının fanını değiştir dicem ama daha iyisini yapıp kasanı yenileyebilirsin abim geçen 2 adet 2 gb ram almış 50 lira böyle kampanyaları takip et aldığın malzemeleri biriktir ucuza çok kaliteli bir kasa kurarsın 1 ay içinde:D
-
Zamaninda 9200, 9600, 9800 serilerini denemistim.
ATI'nin en buyuk cikis yaptigi donemde.
Her 3 seride beni en fazla 3-4 ay goturdu.
Oyunlarda 3. 4. aydan sonra donmaya basladi makine.
Ozellikle yaz aylarinda.
Peki niye?
#$%!$@ ATI'si !%&#*&#% ekran kartlarina #$&#$&!@'nun fanini yerlestirmemis !
:@
Problem %100 asiri isinma. Git bi fan al kardes.
Bi dahada asla nvidia'danda vazgecme.
Never ever.
Fiyat/performans farki ATI diyip ATI almayin belki nVidia urunleri pahali olabilir ama nVidia $#^@#$'nun fanini yerlestirmeyi unutmuyor !
Daha ortalarda ATI yokken nvidia vardi. Ekran kartinda nvidia alin her zaman. Vodoo serisini bilirim be. Heyt be.
(Evet ATI 9000 serisi ekran kartlari sozkonusu olunca cok sinirleniyorum, cunku bi ara makineyi evden bile atiyodum sinirden)
Bilgisayarda en sevmedigim 1. sey onemli bi dosya indirirken ttnet'in calisma var diye interneti kesmesi.
2. seyde oyuna tiklayipta singleplayeri acamadan bilgisayarimin donmasi. :@
neyseki 1 sene once aldigim 8800 GTS hala idare ediyo ve seneye kadarda degistirmeyi dusunmuyorum.