folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Oyun Sistemi Kurdum Yorumlarinizi Bekliyorum

Oyun Sistemi Kurdum Yorumlarinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

müridler orta yollu böyle bir sistem kurmak istedim sizce daha farklı ne olablir artı olarak, ben özellkle ekran kartinda kararsizim yorumlarini bekliyorum..

BU SİSTEM :  800 TL CİVARİNA DENK GELİYOR

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

anakart-işlemci-ram tamam ama o powersuppyl asla yetmez+9800 GT sıfır alınacak bir ekran kartı değil ayrıca 8Mb önbellek ile o harddisk,ten performans bekleme.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:
    -----------------------------

anakart-işlemci-ram tamam ama o powersuppyl asla yetmez+9800 GT sıfır alınacak bir ekran kartı değil ayrıca 8Mb önbellek ile o harddisk,ten performans bekleme.

hdd 32 mb olcak sorun deilde. ekran karti alternatifm yok gt9800 ii performans verior diolar neden sıfır alamayayim varsa fikrin yaz bro

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:

Jubei bunu yazdı:

hdd 32 mb olcak sorun deilde. ekran karti alternatifm yok gt9800 ii performans verior diolar neden sıfır alamayayim varsa fikrin yaz bro

Eski bir ekran kartı o yüzden sıfır alınmaz zaten 9800 GT aslında 8800 GT,bence sıfır 9800 GT alacağına ZOTAC 8800 GT AMP EDITION 2.el olarak alman daha mantıklı hemde 100 TL.
    Buyur kendin bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_49711332/tm.htm

Ekran kartı hangisine karar verirsen ver ama o powersupply mutlaka değişmeli. 

Veya bu ekran kartıda olabilir
    His Hd4870 İceq4+
    http://forum.donanimhaber.com/m_48941902/tm.htm 

Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 4