Oyun Sunucularından Nasıl Para Kazanılır?
-
konuyu buraya açmamaın nedeni oyun sunucularının 60 dolardan(aylık) başlaması.. counter strike için diyorum.
bu kadar para sayacaksan bi karşılığı da olmalı.
nasıl para kazanırız..
öneri-bilgilerinizi bekliyorum -
mMorg tipi oyunlarda item satarak kazanabilirsin kesinlikle! ama counter strikede para kazanamazsın. Serveri kendin kur muonline serverliği yap ayda 30 dolar net kazanabilirsin:D
-
aklıma gelen tek yol: oyunda çok vakit geçiren, hile kullanmayan vs gibi sağlam oyunculara adminlik vereceksin... tabi parayla... artık aylık ne kadara olacağını bilemem... takıldığın serverlar varsa oradaki adminlerden bilgi almanı tavsiye ederim. eğer işin olursa serverın adresini veya ip sini burada söylersen oynamaya gelirim, cs1.6 olacaktır umarım, kolay gelsin.
-
Ultima gibi admin, modlardan aylık para olarak
-
bazı clanlara serverlık yapabilirsin para karsılıı
-
önerdiğiniz bi oyun sunucu var mı arıyorumda
-
America's Army gibi beleş bir oyun kur bunu hızla dağıt oyun ücretsiz, bağlantı zaten olmuş 1024 :) kalite cs ye 10 basar grafikler dehşet gerçekçilik mükemmel, önce beleş hizmet ver 1-2 ay sonra takımlar iyice otursun rütbeler yerleşsin 30 kullanıcıdan aylık 1 er dolar al 18 yaşından küçük alma sunuculara biraz yetişkin olsunlar hileyi kaldır, sürekli zaman geçirenlere adminlik ver, detayları kapatırsan aynı anda 30 kişiyi falan oynatırsın sunucuda, hatta ben bile gelir oynarım ama sen tutar paralı oyun kurmaya kalkarsan taban kullanıcı yaratamazsın. 3-4 ay sonra 2 usd ye çıkarırsın böylece kar da edersin.
Toplam Hit: 2403 Toplam Mesaj: 7