Oyun Sunucusu Yönetim Scripti Arıyorum
-
S.a. Müridler,
Hali hazırda bulunan oyun sunucularımı web üzerinden yönetemek istiyorum.Tcadmin
tcadmin.com
bunu buldum elinde olan varsa yada buna benzer ücretsiz bir alternatif varsa gönderin bana tüm paylaşımcı ruhlu müridler adına. :D
Amacım şu, sunucularda sorun olduğu zaman birtek ben halledebiliyorum, klandaki oyunculara dedicated serverin bilgilerini verme niyetinde olmadığım için. bu nedenle bu script sayesinde tüm oyuncularıma account açacağım ve ben olmadığım zamanda girip oyun sunucularını istedikleri gibi yönetecekler. -
konu hakkinda bilgim yok ama hangi oyun ki o?
-
call of duty 4-5-MW3,killing floor, şimdi sunucuları yönetmek için sunucunun çalıştığı makinaya girmek şart, rcon tools var uzaktan yönetmek için fakat rcon tool'larda restart özeliği yok.
olamazda kapatınca sunucuyu nasıl açabilirki. bu script sayesinde mesela sunucuna kuruyırsun. kullanıcı oluşturuyorsun, kullanıcılara oyun sunucusu atıyorsun efendime söylim atadığın eleman o sunucuyu istediği gibi yönetiyor, MW3 sunucususnda mesela sorun var 24 saatte bir aşağı yukarı donuyor ve reset atılması gerekiyor ,e ben olmayıncada öle kalıyor kimse atamıyor reset. böyle yani
-
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------call of duty 4-5-MW3,killing floor, şimdi sunucuları yönetmek için sunucunun çalıştığı makinaya girmek şart, rcon tools var uzaktan yönetmek için fakat rcon tool'larda restart özeliği yok.
olamazda kapatınca sunucuyu nasıl açabilirki. bu script sayesinde mesela sunucuna kuruyırsun. kullanıcı oluşturuyorsun, kullanıcılara oyun sunucusu atıyorsun efendime söylim atadığın eleman o sunucuyu istediği gibi yönetiyor, MW3 sunucususnda mesela sorun var 24 saatte bir aşağı yukarı donuyor ve reset atılması gerekiyor ,e ben olmayıncada öle kalıyor kimse atamıyor reset. böyle yani
-----------------------------Cod üzerinden bilmiyorumda, Cs üzerinden free olarak 2 tane var sanırım, diğerleri özel yönetim script'leri bunlarıda parayla satılıyor diye biliyorum, kusura bakma yardımcı olamadım. Diğerini bulursam burada paylaşırım linkini bir bakarsın.
Edit : Şuna bir bakarmısın : http://docs.mintpanel.com/install , işini görmez ise, bir şekilde Cpanel kırılmış halde bulmaya bak...
-
Allah razı olsun otocu bu işimi görür.
Oyun listesinde heps, mevcut
http://docs.mintpanel.com/configure/supported