Oyun Tavsiye
-
pc çok iyi değil geforce 9500gt ekran kartı amd ninde 3.1 bir işlemcisi var 4gb ram
son zamanlar tekrardan mounth of blade e sardım güzl gidiyor.
onun haricinde the long dark ı severek devam ediyorum 95. günümdeyim.
gta4 ü bitirdim.
bu ayarda bu tarz seviyorum:)
bir an gaza gelip war band fire and sward alıcaktım ama youmlar kötüydü almadım
-
Bekle hocam sayıyorum. kütüphaneme şöyle bir bakayım
cities skylines (simcity gibi şehir yapmaca ama çok net söylüyorum en son çıkan simcity den 10 kat daha iyi)
tropico serisi(şehir kurmaca oyununa benzer. tropik bir yere şehir kuruyorsun. ama simcity den falan dinamikleri çok farklı. ve bağımlılık yapar.)
batman arkham city(ekran kartı iyi değil diye söylüyorum. zaten batman oyunlarında bir çok dinamik aynı ve grafiklerde çok iyi yani bunu bende oynuyorum o yüzden dedim)
the amazing spider man(spiderman serisini seviyorsan zevk alırsın hertürlü. sevmiyorsan oynama)ü
hitman serisi(valla ne bulursan oyna bu seride diyebilirim :)) bu arada voidu.com da düşük fiyatta satılıyor hitman bakabilirsin)
Lego-The hobbit(lego oyunlarını normalde hiç sevmem ama bu lego oyunu gerçekten çok iyi olmuş. harry potter ın kiler falan çok kötüydü bu çok iyi)
witcher serisi(efsane seri mutlaka oynamadıysan oyna hocam. Türkçe yamalarıda var hiç kaçırma. RPG oyunu)
dark souls serisi(zoru seviyor musun ;)))
banished(şöyle bir oyun düşün; bir şehir kurmaca oyunu ve 10 adamla başlıyorsun. ve nüfusun öyle çok artmıyor. en fazla 30-40 yapıyorsun. ve bu adamlardan biri bile ölünce canın acıyor. işte böyle bir şehir kurmaca oyunu)
Limbo(efsane platform oyunu.)
Postal2(içindeki anarşisti ortaya çıkart)
Çerezlik ama bağımlılık yapan oyunlar(mutlaka dene)
papers please
governor of poker2
-
Mario gibisi gelmedi bi daha bee
-
lode runner

-
Dying Light. Biraz oynadım sardı Türkçe yama yükleyeceğim diye oyunu bozdum orası ayrı konu tekrardan kurmayada üşeniyorum. Harran'da geçiyor oyun. Türk karakterler vs var.
https://www.youtube.com/watch?v=6DHpvva5l2I
mkyb tarafından 12/Eyl/15 03:03 tarihinde düzenlenmiştir -
mugen'in Ekstra Bilgi Kısmından Alıntı
Oyun Tavsiyelerim: Castlevania'dan: Lord of Shadow 1&2, Aria of Sorrow, Symphony of the Night, Harmony of Dissonance, Circle of the Moon ve Dawn of Sorrow; Prince of Persia'dan SOT & WW & TT (Efsane üçleme), Legacy of Kain serisi. Bu oyunlar birer sanat eseri.
İşaretlediklerim PC'için, işaretlemediklerimi emulatörle de oynayabilirsin.
-
şu 40 kişilik nufusla filan köy kurmayı sevdim.
diğerlerini ya biliyorum . yada fazla fanteastik öğeler içerdiği için hoşlanmadığım tarzlar.
trapico nun türkçe yaması yok sanırım?
aslında o tam benlik oyun fakat detaylar öneml i okadar ingilizcem yok
-
Berkay çok iyi öneriler yapmış, hepsini deneyebilirsin.
-
Her şeyi bıraktım Sudoku'ya başladım hocam. Yaşlanıyorum sanırım. :) Şaka bi yana stratejilerden eskilere doğru bir kayma oluyor bende, nedense eski oyunları arar oldum. Age of mu dersin, NFS eski oyunları mı dersin... Eski her zaman iyidir.
-
Caliber bunu yazdı
Her şeyi bıraktım Sudoku'ya başladım hocam. Yaşlanıyorum sanırım. :) Şaka bi yana stratejilerden eskilere doğru bir kayma oluyor bende, nedense eski oyunları arar oldum. Age of mu dersin, NFS eski oyunları mı dersin... Eski her zaman iyidir.
100 de yüz katılıyorum sana bende işte age of red alert civ 5 half life bunların tadını tekrar hatırladım.
işte aslında eskiden oynamadığım ama çok sevlen şeylere yöneldim. Fallout serisini çok övdüler. baktım hiç sarmadı oda. böyle konusu ile içine çeken birşeyler arıyorum
-
bu arada bu arma 3 ü oynayanları izledim youtube dan .
detayları çok hoşuma gitti oyunda. pc im kaldırmıyor fakat.