folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Yükleme Hatası?

Oyun Yükleme Hatası?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Merhaba müritler,

Demin bi' baktım utorrent'e, beklenen olmuş; 10 GB Battlefield 3 indiriyordum, inmiş. Hemen kurayım, açayım bi' oynuyayım dedim. Neyse, 2 CD'li .iso formatlı dosyalar. Önce küçük bi' uygulama çıktı, kendi kendine dosyaları çıkardı. Dosyaların çıkarılma işlemi bitince "please wait, installing game" dedi, bi süre sonra "install is completed." dedi. Başka da bişey yapmadım. "Hay" dedim "Allah senden razı olsun, bu kadar basitmiş." sonra "haydi bismillah" dedim, tıkladım oyuna tam giricem, tövbestafurullah(!), hata verdi. Hevesim kursağımda kaldı. Aldığım hatayı da aşağı yazıyorum:

Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstall Origin.

Ne demek istediğini anlıyorum, ingilizce de sıkıntı yok. Dedim heralde "Crack falan lazım..." girdim ikinci klasörde Crack klasörü var. İçinde de bf3.exe diye bi dosya var. Baktım boyutuna 32.138 KB... Bunu görünce aklıma, çıkarılan dosyaların içinde de bi' tane bf3.exe diye bi' dosya gördüğüm aklıma geldi. Bi' ona bakayım dedim, boyutu 32.148... Lan dedim bunlar aynı dosyalar. Demek ki zaten uygulamanın kurduğu install buydu. Sonra dedim n'olur n'olmaz gene de ben bi açayım bunu. Tıkladım üstüne, açılmadı; yönetici olarak çalıştırdım, gene açılmadı. Anlıycağınız son olarak çıkmaza girdim. Peki ben şimdi ne yapacağım?

Edit: İşin garip yani CD1'de OriginInstall.exe diye bi dosya var. Üstüne tıklayınca bahsettiğim uygulama çıkıyor. Demek ki bf3.exe o uygulama değil. Beynim sikişlerde, yardım edin.

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

tm yazısını felan bi sil dene google abiyede başvur bazı sıkıntılar var bf3 kurulumundaki

single takılcaksan gerekde yok kardeşim tamamen online oyuncular için olan bi oyundur

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Hocam denedim olmadı ya.

hay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Güncel.