Oyunla İlginç Bir Sorun Yaşıyorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=Os0dF4Uiyog ( ilk girdiğim yan karakter ve hiç bir sıkıntı yok 2. si ise esas karakterim ondada ilk zamanlar sıkıntı yoktu ancak 2 hafta civarıdır bu şekilde ve oyun oynayamıyorum artık... )
Evet arkadaşlar dc universe online bileniniz vardır elbet. Çok garib bir hata ile karşılaştım kısaca anlatayım.Öncelikle kendi karakterim 30 lvl ben genel olarak oyuna girdiğimde karakter bilgileri tam olarak gelmiyor örnegin görevlerin üstüne geldiğimde 9 lvl olman gerekiyor veya 30 lvl diye gözüküyor.2. olarak bir laugedeyim ancak normalde oyun acıldıgında 3 kişi online vs gibi yazı gelmesi lazım oda gelmiyor ayriyetten ben kendimi laugede değilmiş gibi görüyorum ama diğerleri beni laugede görüyor.Attığım skiller bazen gözükmüyor bazen ise gözüküyor hem bana hem karsı tarafa.Yazdığım yazılar gitmiyor bazen karşının yazdıkları geliyor benimkiler gitmiyor.Zaten videoda belli oluyor bu olanlar.Ayriyetten garip olan ise mesela bir görev bölgesine girdiğimde 3 saat bile sürse görev hiçbir sorun yaşamıyorum ne disconnect ne lag ancak görev bitip cıktıgımda %90 disconnect yiyorum ve 8-9 kere oyuna cık gir yapmadan normal şekilde giremiyorum.Kuzenim benim karaktere kendi bilgisayarından girdiğinde sorunsuz oynayabiliyor aynı şekilde ben onun karakterine kendi bilgisayarımda girdiğimde sorunsuz oynayabiliyorum.Sorunu çözmek için bilgisayara format attım,oyunu 3 kere silip yükledim (19 gb ) , sıfır ekran kartı aldım ancak sorunu çözemedim.Ticket attım ancak yeterli cevaplar alamadım söyledikleri şeyler hiçbir işe yaramıyor.Bigisi olan önerisi olan varsa çok sevinirim.Ne öneri olursa denemeye hazırım çünkü 2 haftadır çıldırma noktasına geldim.Şimdiden teşekkürler -
Launcher dan oyunun dosyalarını repair etmeyi dene. Olmadı ekran kartının sürücüsünü en son sürüme güncelleştir. Directx i güncelleştir. Genelde bu tür sorunların çözümü böyle olur.
-
Repair denedim hatta oyunu silip yükledim ekran kartını alalı 2 gün oldu en güncel sürüm.Ayriyetten başka karakterlerde sorun yaşamıyorum.Saolasın bu arada öneri için.
-
Hacım en iyisi bi bilgisayara advence system care yükle iyi bi tarat windowsun ayarlarıyla oynamış olabilirsin ve ya internetin ayarlarıyla. onları bu program ayarlıyo, birde başka bi bilgisayarda dene oyunu eğer aynısı olursa sorun muhtemelen charda
olmadı bilgisayara format at :)
banneduser tarafından 09/Mar/14 10:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Mürid teşekkürler format attım zaten 2 gün oluyo. Benim char başka bilgisayarda acılıyo ve başka charlarda benim bilgisayarda açılıyo sorunsuz tek sorunn benim çhar benim bilgisayarda sorunlu oluyo :/
-
Haydi müridler illaki fikri tavsiyesi bilgisi olan birileri vardır.Bu sorun ve oyun yetkililerinin ilgisizliği çıldırtıyor adamı.