Oyunu 2 Dvdye Bölme
-
Merhaba arkadaşlar. Şimdi pcyi ben baştan sona temizlicem onn içi oyunları (setup kurulu değil) dvdye atmak istiyorum.
şimdi diyeceksiniz winrarla onu biliyorum .
benim yapmak istediğim hani setup olurya kurarsın dvdi biter diğerini tak devam et der setupta ben o şekilde yapmak istiyorum ( dvd taktığımda direk autorun menüsü gelecek setup'ın yarısı bitti mi 2. dvd-cd isteyecek vs. ) yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk
-
Bi ara Warcraft III için update'i içine eurobattle loader + server reg dosyasını falan atıp setup haline getiriyim dediydim, ufak basit programlarla oluyodu yaptıydım. Sonra aklıma geldi Install Shield Wizard diye bi meret vardı otun bokun installı bunla oluyodu bi de şuna bi bakiyim dedim, bi daha da bakmadım :D Muhtemelen o iş düşündüğünden daha zor hocam uğraştığına değmez ama tahmin yürüterek söylüyorum tabi, bilen duyan biri çıkar şimdi...
-
Öyle bölmeyi bilmiyorum ama winrar ile partlara ayırabilirsin.
-
aynı dert bende de var sattığım oyunlar geri geliyor kuramadım diye
bende herkese tek tek nasıl kurulduğunu anlatmak zorunda kalıyorum...
varsa öyle bir proğram veya yönetem bayaa bi dua ederim o arkadaşa :D
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba arkadaşlar. Şimdi pcyi ben baştan sona temizlicem onn içi oyunları (setup kurulu değil) dvdye atmak istiyorum.
benim yapmak istediğim hani setup olurya kurarsın dvdi biter diğerini tak devam et der setupta ben o şekilde yapmak istiyorum ( dvd taktığımda direk autorun menüsü gelecek setup'ın yarısı bitti mi 2. dvd-cd isteyecek vs. ) yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk
-----------------------------orc_kratos@hotmail.com ekle halledelim :)
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba arkadaşlar. Şimdi pcyi ben baştan sona temizlicem onn içi oyunları (setup kurulu değil) dvdye atmak istiyorum.
-----------------------------orc_kratos@hotmail.com ekle halledelim :)
-----------------------------bildiğin bişey varsa buraya yazar mısın millet faydalansın :)
edit: bende faydalanıcam :D:D
-
http://fileforums.com/forumdisplay.php?f=39
Vakt'i zamanın birinde yukarıdaki adreste rastlamıştım.
http://fileforums.com/showthread.php?t=92329
Sanırım mantık şu: Orijinal setup.exe yerine modifiye edilmişini kullanmak ya da yeniden yazmak.
-
Winrar SFX ile yap abi part2'yi de dvd2'ye atarsın, senden part2'yi ister. sfxde otomatik çıkarttığı için setup gibi oluor, part2 yazmasın dvd2 yazsın diyosanda part degilde dvd olarak ayarlarsin adini hatta setup gibi olsun abi diyosan acarsin resource hacker ile düzenlersin. winrar 4ever
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------Winrar SFX ile yap abi part2'yi de dvd2'ye atarsın, senden part2'yi ister. sfxde otomatik çıkarttığı için setup gibi oluor, part2 yazmasın dvd2 yazsın diyosanda part degilde dvd olarak ayarlarsin adini hatta setup gibi olsun abi diyosan acarsin resource hacker ile düzenlersin. winrar 4ever
-----------------------------aynen, çıkartma işlemi bittiğinde, orjinal setup.exe'yi açacak şekilde ayar yaparsın mis?
-
ben eskiden yapıyordum dat1 ve 2 diye bir dosya oluyordu galba iki cd e böldürüyordum otomatik soruyordu bana 2.cd i tak bakam diye
2. yöntem Oyunun bulundugu dizine gidip rarlayıp gerekli reg kayıtlarını alıp oto kurulum yapan bir sfx oluşturabilirsin...