Ozan Arif Canlı Yayında Bastı Küfürü!
-
Olay klip nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan Ozan Arif ve İsmail Türüt, kendilerini savunmak için 'Objektif' programına katıldılar. Ancak Ozan Arif öyle bir söz atti ki, stüdyo konuğu da Kadir Çelik de ne yapacağını şaşırdı.işte olay video: www.videonuz.com/view_video.php?viewkey=1190369595929993415
-
euheuehu iyimiş adamı gaza getirmişler
-
adam konşamadı 2 kelimeyi bi araya getiremedi kötü oldu karşısınıda toktamış ateşi koymuşlar zaten suçları yokken ve
haklılarken haksız konumuna düştüler sadece konşmayı becerememelerinden dolayı beni koysalar onları kendilerinden
daha iyi savunurdum valla
-
arkdşlar herşey dalavere.. klibi geçelim sarkının sözleri yeter bunlrın suçlu olduğunu anlamaya..
-
aha gecenlerde biri turut'un yanindaki amca tirsmis diyordu, izlesin bunu biraz onfikir edinmis olur.
-
"müslüman mahallesinde salyangoz satamazlar"
haklısın reis :)
-
Ozan Arifi bilirim sarkının sozlerınıde ne amac ıcın yazdıgı bellıdır.
Aklı sıra mıllıyetcı olucak olmaz olsun boyle mıllıyetcılık.Bi kendısi sever ulkeyi, bi ulkemız adına ters konusan bırı varsa o oldurur, olduren Turk olur vs..
Önce insanlara saygılı olmayı, insanların ozgurluk hakkını gasp etmemeyı,tahrik edici soylemlerde bulunmamayı ogrenıcek ondan sonra turk islam ulkusunu konusmak ıstıyosa konusacak, ama bı durumda sadece bi fasist
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Ozan Arifi bilirim sarkının sozlerınıde ne amac ıcın yazdıgı bellıdır.
Aklı sıra mıllıyetcı olucak olmaz olsun boyle mıllıyetcılık.Bi kendısi sever ulkeyi, bi ulkemız adına ters konusan bırı varsa o oldurur, olduren Turk olur vs..
Önce insanlara saygılı olmayı, insanların ozgurluk hakkını gasp etmemeyı,tahrik edici soylemlerde bulunmamayı ogrenıcek ondan sonra turk islam ulkusunu konusmak ıstıyosa konusacak, ama bı durumda sadece bi fasist
-----------------------------hocam ne diyebilirim sana aynen katılıyorum
zaten oldum olası ayar oluyorum bu adama
-
ozan arif abimiz gelmiş gecmiş en büyük milliyetçi sanatcı kardeşimizden birisi.
helal olsun abimize
-
doğru demiş abi tabi birazbu kadar kişinin içnde küfür etmesi ne kadar doğru tartışılır çünki çoluk cocuk kadın herkez izlemiştir.
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------"müslüman mahallesinde salyangoz satamazlar"
haklısın reis :)
-----------------------------
Öyle bir kanun mu var?? isteyen alır isteyen almaz.