Özel Bir Zippo Tasarımı Aranıyor - The Beatles
-
Merhaba, birden fazla çeşit Zippo tasarımı var The Beatles üzerine fakat ben spesific olarak bir tanesini arıyorum.
https://www.amazon.com/Zippo-Beatles-Silhouette-Pocket-Lighter/dp/B0012OTBS0
Satılan ilan budur fakat TR'ye gönderim olmadığı için alamıyorum.Görsel ektedir. Bunun bir adet beyaz olanı lazım. Krem rengi olarak 2 farlı renkte üretilmiş, benim aradığım beyaz. Elindfe olan, bulurum şu fiyata diyen var ise lütfen benimle iletişime geçsin.
-
Beyaz boyalı zipponun üzerine baskı yapıp satsak para kazanır mıyız?
kişiye özel tasarım vs -
kaplama almayı düşünenlere: kaplamalar 2 seneye götü başı dağıtıyor. uzun süreli düşünüyorsanız bu durumu göz önüne alın.
-
teey yıllar önce üniversitede bir arkadaşımda vardı aynısı. ben de beğenip çekmiştim fotoğrafını. umarım bulabilirsin :)
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Beyaz boyalı zipponun üzerine baskı yapıp satsak para kazanır mıyız?
kişiye özel tasarım vsBakırköy Yeraltı çarşısında lazerle veya baskıyla istediğin resmi ve ismi yazan dükkan vardı. Bayağıdı iyi iş yapıyordu.
-
constantine zippo mu yakarak destek verdiğim murid, sırf sunu yakmak için sigarayı bırakamıyorum
-
ne yazık ki muadili veya baskı yollu çözümü uygun değil. Bir arkadaşım için özel bir zippo idi, kaybetti. O yüzden o kişiye bu Zippoyu bulmam lazım.