Özel Canlı Yayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Hocalar özel canlı yapacağım bi site arıyorum var mı acaba bildiğiniz bir site? Özelden kastım linki verdiğim kişiler bir şifre girsin falan, herkes izleyemesin. Bir de siteden banlamazlarsa güzel olur. Neden diye soracak olursanız maç yayını yapmayı düşünüyorum, lig tv olan bi eve misafirim ve fiber internetleri var. Çok iyi bir yayın olmasa da izleme imkanı olmayanlar için bir yayın yapabilirim belki diye düşünüyorum.

Şafak 1152!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

misafirin senin hakkında kötü düşünür bence 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

ustream ? ama odaya şifre konulabiliyor mu bilmiyorum.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

youtube ile yapabilirsin hocam ama şifre olayını bilmem onun için bir uygulama yazdırabilirisn

Mycity tarafından 10/Kas/13 16:51 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

http://www.ustream.tv

şifre olayı var hocam sanırım bunda bizede ver link :D

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

youtube ile yapabilirsin hocam ama şifre olayını bilmem onun için bir uygulama yazdırabilirisn

Gizlilik ayarını sadece linki olanlar girebilsin olarak yaparsa olur.Ayrıca Dailymotion'u tavsiye ederim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Sağ olun hocalar bunları bi kenara not edeyim imkanım oldukça yayın yaparım. Bu maçta ya herkes link buldu ya da izlemek için bi yerlere gittiler gördüğüm kadarıyla.

Şafak 1152!
Toplam Hit: 1337 Toplam Mesaj: 7