Özel Güvenlik Sınavından Kebap Sorular :)
-
Geçen girdim 11 dönem :)
13-) Görev alanında bulunmuş küpeyle ilgili tutanakta hangisi yer almaz?
a) Bulunduğu tarih ve saat b) Üretim Tarihi c) Ağırlığı d) Kaç ayar olduğu e) Bulunduğu yer
26-) Aşağıdakilerden hangisi eşkâl tarifinde belirtilecek özelliklerden değildir?
a) Yüz yapısı b) Boyu c) Görülebilir yara izleri d) Saç rengi e) Memleketi
37-) “Cop, şahısların ………….. vurulmamalıdır, ve yaralamaktan ziyade şahısları ……….. hale getirmek için kullanılmalıdır.” Cümledeki boşluklara aşağıdaki şıklardan en uygun olanını yerleştiriniz.
a) başına – baygın b) bacaklarına – hareketsiz c) başına – etkisiz d ) ellerine – dirençli e) sırtına - hareketli
55-) Aşağıdaki güvenlik cihazlarından hangisi kullanım sonrası şarj edilmelidir?
a) Kartlı geçiş düzeneği b) El tipi dedektör c) Güvenlik kameraları d) Kapı tipi dedektör e) CCTV (kapalı sistem tv )
65-) Patlamanın etkilerinden Parça Etkisi aşağıdakilerden hangisi ile yapılamaz?
a) Cam Parçaları b) Demir Parçaları c) İllegal yayınlar d) Çiviler e) Taş Parçaları
67-) Telsiz haberleşmesinde iletilecek mesaj nasıl olmalıdır?
a) Kısa, öz, anlaşılır b) Ayrıntılı c) Yazılıd) Şifreli e) Hiçbiri
83-) Aşağıdakilerden hangisi genel kolluk içerisinde yer alır?
a) Belediye Zabıtası b) Sahil Güvenlik Görevlisi c) Orman Muhafaza Memuru d) Askeri İnzibat e) Hepsi
85-) Mıknatıs, hoparlör vb. manyetik alanlardan uzak tutulması gereken maddi delil aşağıdakilerden hangisidir?
a) Kâğıt para b) Kan c) Disket d) Boş kovan e) Kıl
96-) Eklemleri oluşturan kemiklerin birinin yerinden ayrılmasına………denir.
a) Kırık b) Çıkık c) Burkulma d) Yırtılma e) Kopma
25-) Aşağıdakilerden hangisi uzun namlulu silahtır?
a) 14’lü b) Kırıkkale c) Barettad) G-3 e) Ruger
Böyle sürüp gidiyo bunlar en komik ve en kolayları mantığı olan herkes yapar :)) kendimi kasmaya gerek yokmuş :) bakalım ege bölgesinde 1. lik gelecekmi :)
-
bunlar ne ya :) ii benden hiç bi bok olmaz diodum, ama güvenlik gorevlisi olurmus :D
-
2 amerikan filmi izleye cvplar lan bunları :P
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
2 amerikan filmi izleye cvplar lan bunları :P
-----------------------------
len Vallaha bak aynen öyle genki öyle deme çok yararı oluyo bir silah dersine girdim hiçbir derse gitmedim 125 sorudan en fazla 10 yanlış çıkar oda belkidiğer sorular burda
-
ben bu soruları bilecem güvenlik olacam ohoooo ölme eşşeğim ölme :)