folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özel Plaka Ve Plaka Taşıma

Özel Plaka Ve Plaka Taşıma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

1) Arabam olmadığı halde fena halde kafama takıldı. Kişinin isteğine göre plaka yapılabiliyor mu eğer o plaka boşta ise? Örneğin  34 ABG 87 şeklinde plaka istesem yaptırabilir miyim?

2) Mevcut bulunan plakamı başka bir araba aldığımda, plakamı yeni aldığım araca nakledip eskisini plakasız bir şekilde satabiliyor muyum? Yoksa yeni arabaya yeni plaka almak mı zorundayım?

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

araba yoksa plaka vermiyolar diye biliyorum hocam

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam o plaka boştaysa alabilirsin tabi adamına göre 100 liraya da satan var 200 liraya da...

eski arabanı trafikten düşürürsen bildiğim kadarıyla plaka boşa düşüyor diğer arabama aktarayim diyemiyorsun ayrıca trafikten düşürdüğün arabanın da satışı olmuyor sanırsam...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

şöyle olur önceden 34 ABG 34 araban varsa önce bu plakayı trafikden düşürtdürürsün sonra tekrar alıp diğer arabaya takabilirsin hocam.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı

hocam o plaka boştaysa alabilirsin tabi adamına göre 100 liraya da satan var 200 liraya da...

eski arabanı trafikten düşürürsen bildiğim kadarıyla plaka boşa düşüyor diğer arabama aktarayim diyemiyorsun ayrıca trafikten düşürdüğün arabanın da satışı olmuyor sanırsam...

Peki plaka boşa düştüğü zaman neden öbürüne aktaramıyorum? tekrar özel plaka yaptırır gibi yeniden yaptırsam olmaz mı? eski arabanın satışı da detaydı :) benim amacım plaka işlerini öğrenmek :)

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

trafikten tanıdığın varsa alırsın. yoksa öyle isteğe göre değil. sıra ile alınıyo. sen plakaya başvurdun diyelim ki 34 amk 34 boşta. onu alıyosun.

benim bildiğim bu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

trafikten tanıdığın varsa alırsın. yoksa öyle isteğe göre değil. sıra ile alınıyo. sen plakaya başvurdun diyelim ki 34 amk 34 boşta. onu alıyosun.

benim bildiğim bu.

yok la takipçiye ver istediğini alsın...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

istersen delimanyak plaka bile alırsın fakat senin istediğin abg dlm gibi plakalar boştaysa alırsın. Yok ben çok özel olsun istiyorum dersen örn : 

34 Delimanyak 087 bile alırsın

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

istersen sadece vayamk diyede plaka alabilirsin 34 bilmemne olmadan direk ahmet mesela. tabi bunun aylık vergisi var senin dediğin durumu ise yukarıda özetlemişler.. 

Toplam Hit: 1734 Toplam Mesaj: 9