folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Özel Sektörde Çalışan Kaç Sendikalı Mürid Var ?

Özel Sektörde Çalışan Kaç Sendikalı Mürid Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Özel Sektörde çalışıpta sendikalı olan müridlerimiz varmı?

Avrupada sendikal örgütlenme zorunluyken Türkiyede neden tercih meselesi yapılmış Ab uyum yasaları sürecinde bu yasa neden düzenlenmiyor?

Sendikal örgütlenmenin yararları hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz?

neden bir işe girdiğinizde o iş yerinde sendikanın sözleşmede işçiyi koruyan bir güvencenin olup olmadığını araştırmıyoruz neden yeterki bir iş bulayımda yemişim sendikasının kanunu mantığıyla hareket ettirilir hale getirildik?

sendikayı geçtim Türkiyede özel hale geldi sosyal güvenlik kurumununca belirlenen işçi haklarından bile bi haber hale geldik bu kadar bu hale düşürülürken neden sesimiz çıkmıyor

yokse hepimiz sendikal haklar konusunda kemal sunalın filmide belirtilen kadar mı bilgiliyiz

- 10 lira 10 lira 10 lira
    -Bana ?
    -Sana 5 lira
    -niye ki?
    -onlar sendikalı 
    -Bende harranlıyam 

sizinde bu konuda bilginiz yoksa bu şekil mi?

Yoksa sendikal örgütlenmenin farkındayım biliyorum ama mecburum mu diyorsunuz?

Türkiyede ki özel sektör işçi ve emekçiler bu kadar büyük bir kitleyken bu yapılanmaya gidemesinin sebebi nedir?

Türk Telekom Grevini ele alalım Sendikalı devlet memurları 45 gün iş yapmadan grev yaptılar sonra da haklarını tamamını olmasa da bir çoğunu masaya yumruklarını vurup aldılar onlar devlet memuru olmalarından ötürü sendikal faaliyetlere girmeleri çok rahat hesap soranda olmuyor iş özel sektöre gelince sendikanın adını ağzına alanın götüne tekme vurulması durumuna nedne bir önlem alamıyorlar neden iş yerlerine sendika zorunluluğu getirmiyorlar ?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 883 Toplam Mesaj: 1