Özel Üniversiteye Giriş !
-
Selamlar
Ben elektrik elektronik bölümü öğrencisiyim seneye öss sınavları falan fazla bilgim yok ders falanda çalıştıdığımda yok yani sorumu sorarken yazdıklarım biraz cahilce :) gelebilir k bakmayın
şimdi benim demek istedim elektrik elektronik bölümündeyim seneye öss sınavları falan olucak ben özel üniversiteye gidebilirmiyim üvret konusu nedir.
sınavsız direk üniversite sıralarında kendimi nasıl bulurum
;
Ücret Konusu Nedir.
Hangi Üniversiteler elektrik elektronik
Şimdiden Teşekkürler ....
Umarım Demek İstediğimi İfade Etmişimdir..
-
hocam öss sınavında barajı gecince özel okul tercihinde bulunuyodun. gerçe simdi 2 sınav uygulaması basladıgından tam bilmiyorum. ama en mantıklısı ösym nin sitesinden kitapcıklar pdf halinde olması gerekiyor. istersen oraya bak. elektronik müh liği istanbuldaki bir çok özel okulda mevcut. fiyatlandırmalar 14 ten baslar 20 ye gider. üniversitesine göre değişir yani fiyatlar.
-
ygs sınavında barajı (140) geçtikten sonra özel üniversiteleri tercihe yazabiliyorsun. (bazı okullar ygs için 140tan farklı taban puanı koyuyor)
tercih zamanına yakın ösym listeleri yayınlıyor internetten. aynı zamanda kitapçık olarakta çıkıyor. tablo4a'da hangi okulun hangi bölümünün kaç kontenjanı var, hangisi ne kadar ücret istiyor, istedikleri ücrete neler dahil vs. hepsi yazıyor :)
-
beyler fiyat lisetesi nedir 4 yeme içme bizdenmi falan fialn
mesela 4 yıllık fiyatı nedir...
-
Ufuk üni. 4 yıllık 9500 $(en ucuzu sanırım)
Ki se teknik üni diosun =)
-
benim okuduğum okulda yıllığı 18-20 bin tl arasında ulaşım yeme içme yatma dahil değil :D
edit: teknik okul demişin onu tam bilmem.
-
Eskiden barajı geçmek yeterli olmuyordu, yine puan ve kontenjana göre sıralama yapılıyordu. Şimdi baraj yeterli mi :/
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca 9500 $ hocam anlamadım
20 bin tl mi oluyor yani
-
Trzes bunu yazdı:
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------hoca 9500 $ hocam anlamadım
20 bin tl mi oluyor yani
-----------------------------Ulan doları türk lirasına çeviremiyon mu :/
senelik 14.000 tl 5 sene okuyorsun birde hazırlık var ki burası seni ilgilendirmiyor, sen teknik üniden söz ediyorsun.
Ankara Atılım Üni de var istediğin bölüm sanırsam 12.500 Dolar galiba oda senelik 18000 tl eder ki atılımında hazırlığı var 5 çarpı 18000
90.000 TL
Sanırım puanıda MF2 den 290 falandı.
-
girme sakın çık ordan :D :D