Özel Üniversiteye Giriş !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamlar

Ben elektrik elektronik bölümü öğrencisiyim seneye öss sınavları falan fazla bilgim yok ders falanda çalıştıdığımda yok yani sorumu sorarken yazdıklarım biraz cahilce :) gelebilir k bakmayın

şimdi benim demek istedim elektrik elektronik bölümündeyim seneye öss sınavları falan olucak ben özel üniversiteye gidebilirmiyim üvret konusu nedir.

sınavsız direk üniversite sıralarında kendimi nasıl bulurum

;

Ücret Konusu Nedir.

Hangi Üniversiteler elektrik elektronik

Şimdiden Teşekkürler ....

Umarım Demek İstediğimi İfade Etmişimdir..

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

hocam öss sınavında barajı gecince özel okul tercihinde bulunuyodun. gerçe simdi 2 sınav uygulaması basladıgından tam bilmiyorum. ama en mantıklısı ösym nin sitesinden kitapcıklar pdf halinde olması gerekiyor. istersen oraya bak. elektronik müh liği istanbuldaki bir çok özel okulda mevcut. fiyatlandırmalar 14 ten baslar 20 ye gider. üniversitesine göre değişir yani fiyatlar.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

ygs sınavında barajı (140) geçtikten sonra özel üniversiteleri tercihe yazabiliyorsun. (bazı okullar ygs için 140tan farklı taban puanı koyuyor)

tercih zamanına yakın ösym listeleri yayınlıyor internetten. aynı zamanda kitapçık olarakta çıkıyor. tablo4a'da hangi okulun hangi bölümünün kaç kontenjanı var, hangisi ne kadar ücret istiyor, istedikleri ücrete neler dahil vs. hepsi yazıyor :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

beyler fiyat lisetesi nedir 4 yeme içme bizdenmi falan fialn

mesela 4 yıllık fiyatı nedir...

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Ufuk üni. 4 yıllık 9500 $(en ucuzu sanırım)

Ki se teknik üni diosun =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

benim okuduğum okulda yıllığı 18-20 bin tl arasında ulaşım yeme içme yatma dahil değil :D 

edit: teknik okul demişin onu tam bilmem.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Eskiden barajı geçmek yeterli olmuyordu, yine puan ve kontenjana göre sıralama yapılıyordu. Şimdi baraj yeterli mi :/

Blue Screen of Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca 9500 $ hocam anlamadım

20 bin tl mi oluyor yani

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Trzes bunu yazdı:

PathfindeR00 bunu yazdı:

hoca 9500 $ hocam anlamadım

20 bin tl mi oluyor yani

Ulan doları türk lirasına çeviremiyon mu :/ 

senelik 14.000 tl 5 sene okuyorsun birde hazırlık var ki burası seni ilgilendirmiyor, sen teknik üniden söz ediyorsun.

Ankara Atılım Üni de var istediğin bölüm sanırsam 12.500 Dolar galiba  oda senelik 18000 tl eder ki atılımında hazırlığı var 5 çarpı 18000

90.000 TL 

Sanırım puanıda MF2 den 290 falandı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

girme sakın çık ordan :D :D

Toplam Hit: 1376 Toplam Mesaj: 10