Özellikleri Sınırsız Hosting Önerisi
-
Asp.Net ve Linux destekleyen
En az 10 domain barınabilecek
Özellikleri sınırsız önerebileceginiz hosting var mı?
-
öncelikle sınırsız hosting yok hocam
önerebileceğim hosting firması ise natro
ister windows ister linux keyfine göre kullanabilirsin...
-
Ercan bunu yazdı
sınırsız derken özellikleri sınırsız(sql,bandwith,...) diye kastettim ama sanırım anlamadınız benim hatam
natronun müşteri temsilcelerinin konuşmalarını,sorunlara müdahale zamanlarını pek begenmiyorum 7/24 uptime garantili sağlam bi yer arıyorum
GUS tarafından 09/Eyl/13 19:39 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdıErcan bunu yazdı
sınırsız derken özellikleri sınırsız(sql,bandwith,...) diye kastettim ama sanırım anlamadınız benim hatam
natronun müşteri temsilcelerinin konuşmalarını,sorunlara müdahale zamanlarını pek begenmiyorum 7/24 uptime garantili sağlam bi yer arıyorum
adamlar kişisel müşteri temsilcisi atıyorlar gayet iyiler bugune dek ben kımse ıle sorun yasamadım cıddıler tasak gecmıyorlar. bir çok fırmadakıler tasak gecer gıbı cevap verıyorlar. natro iyidir .
-
Bireyseli bilmem ama kurumsal hizmet alacaksan natrodan uzak dur..
Ek olarak hostgator falan bak.
-
cidden natronun kurumsalını bilmiyorum ama natro cidden iyidir.
seninle birebir ilgilenebilecek personel oluyor.
sql, bandwith vs sınırsız.
-
Unlimited kelimesini hangi türk 'sınırsız' olarak çevirdi(pazarladı) çok merak ediyorum
Edit:Buldum translate'e unlimited yazınca sınırsız çıkıyor :D:D
Juncteus tarafından 09/Eyl/13 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.netinternet.com.tr/ u önerebilirim. tahminimce 3 yıldır onlardan hizmet alıyorum. hiç sorun yaşamadım. yaşadımsada hemen çözdüler :D
adamlar web sitemin kodlamasına bile katkı sağladılar bırakın hosting hizmetini :D
-
https://www.ozkula.com.tr
burayı öneririm 1.5 yıldır sorunsuz hizmet alıyorum. -
snuff13 bunu yazdı
Unlimited kelimesini hangi türk 'sınırsız' olarak çevirdi(pazarladı) çok merak ediyorum
unlimited ne demek sormasi ayip ? redhouse sozluk elimde bekliyorum, yanlis yazmislarsa sozlugu gotume sokmayi planliyorum
-
yolbulucu bunu yazdısnuff13 bunu yazdı
unlimited ne demek sormasi ayip ? redhouse sozluk elimde bekliyorum, yanlis yazmislarsa sozlugu gotume sokmayi planliyorum
mini mi normal mi sözlük :P