Özgün Makale, Post Ve Editörlük Hizmeti - Cirlux | İnternet Hizmetleri Www.Cirlux.Com
-
Referans listesi için tıklayınız
İyi günler
Özgün makale, post ve editörlük de en kaliteli hizmeti vermek için çalışıyoruz.Post ve Editörlük Hizmeti
Birçok sitenin post hizmeti yapılmış ve hala devam editörlüğünü yapmış olduğumuz siteler vardır.
Ücret konusunda post ve editörlük hizmeti işverenle görüşülüp kara verilir.
Devamlı alınan işlerde işe göre ücret normal mi diye 2 gün boyunca çalışma yapılır. 2 gün sonrasında devam ettiğimiz takdirde iş bırakılmaz. İş tarafımızca bırakılmak istenirse iş verenle konuşulur ve başka çalışan bulması için 5 gün daha sitesine konu eklemeye devam edilir.Özgün Makale
İstediğiniz her konuda özgün makale yazımı yapılmaktadır. Birçok alanda da referanslarımız bulunmaktadır. İş alımı sırasında siteniz ve anahtar kelimeleri öğrenerek size işi yapıp yapamayacağımızı bildiriyoruz.
O anki elimizde olan işe göre en kısa sürede teslim edilmektedir. Özgün makaleler genellikle gün içerisinde teslim edilir. Görüşme sırasında bu konu hakkında bilgi verilecektir.
Genel olarak fiyat listemiz aşağıdadır ancak konuşma sırasında konuya göre fiyat değişimi yapılabilir.
Çalışma Fiyat Listemiz:
0 - 100 Kelime: 1 TL
100 – 150 Kelime: 1,5 TL
150 – 200 Kelime: 2 TL
200 – 250 Kelime: 2,5 TL
250- 300 Kelime: 3 TL
300 – 350 Kelime: 3,5 TL
350 – 400 Kelime: 4 TL
Daha üstü için görüşme yapılıp anlaşılır.Ödeme Yöntemleri
İş Bankası | Misli.com
Referans listesi için tıklayınızİletişim Cirlux | İnternet Hizmetleri
Bize en hızlı şekilde ulaşmak ve güvenliğiniz için sitemizden iletişime geçiniz.
Web Sitemiz:
www.cirlux.com
Telefon:
0539 789 0381
E-mail ve Messenger:
info@cirlux.com
Mail Atmak İçin : TıklayınOnline Destek İçin: 
-
İyi hitmet.
-
Son zamanlarda böyle iş yapacak insanları arayanlar artmıştı. Eğer bir araştırırsan bu iş için 100'den fazla makale yazdıracak tonla insan var.
-
fiyatlar tabribata özel mi?
-
Cosmic bunu yazdı
fiyatlar tabribata özel mi?
Normal piyasa fiyatlarıdır. Bundan aşağıya yapılması mümkün değil zaten ilgilenenler bilir.
-
by_Tet bunu yazdı
Son zamanlarda böyle iş yapacak insanları arayanlar artmıştı. Eğer bir araştırırsan bu iş için 100'den fazla makale yazdıracak tonla insan var.
Evet iş yaptığım devamlı şirket ve kişiler var. Sitemde de referanslar mevcut zaten. r10 daki üyeliğimin geçenki vurgun gitmesi üzerine site açma ihtiyacı hissettiim.
-
PanxeR bunu yazdı
İyi hitmet.
İyi bir yorum olarak algılıyorum hocam bunu :)
-
Bir ara bende yapmıştım. Daha sonra ise bıraktım okul vs.. sebebi ile. inşallah bende devam edicem fiyatlar güze hayırlı işler.
-
ödeme konusunda müridimize kefilim hiçbir sorun çıkmaz ve sağlamdır.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Bir ara bende yapmıştım. Daha sonra ise bıraktım okul vs.. sebebi ile. inşallah bende devam edicem fiyatlar güze hayırlı işler.
Teşekürler abi. Fiyatlar bilen için iyi evetm abi.
-
saybirs bunu yazdı
ödeme konusunda müridimize kefilim hiçbir sorun çıkmaz ve sağlamdır.
Mesajın için teşekürler hocam.