folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Özgün Makale Ve Editörlük İşleriniz Yapılır

Özgün Makale Ve Editörlük İşleriniz Yapılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Artık Google tarafından en sevilen siteler tamamen özgün yazılmış sitelerdir. Eskiden yarı özgün bazı kelimeleri değiştirerek yapılan sitelerde seviliyordu ancak artık Google sadece tamamen özgün olan sitelere değer vermektedir. 

Sitenize bu tür tamamen özgün olan yazılar yazdırmak isterseniz konuyu inceleyiniz. 
    İş kesinlikle karşılıklı güven içerisinde gerçekleşir. Alınan iş özce iş veren tarafından beğenilmek koşulu ile istenilen şekilde başlanır. En fazla 3 gün sonunda (Devamlı makale yazdıran siteler için) işin zaman konusu ve aldığım ücrete uygun olduğunu düşünüyorsam işi devamlı yaparım. Ancak fazla zaman ve o zaman karşı verilen ücret az ise kesinlikle kişiye işin bırakılacağı iletilir.
    Eğer 3 gün sonunda tamam devamlı yazarınızım artık dersem herhangi büyük sağlık sorunu olmadığı süreç devamlı olarak makaleler girilecektir. Bu tür hastalık vs olma durumu düşük olsa bile müşterilerimin telefon numaralarını alıp bu konu hakkında bilgi veriyorum haberleri oluyor yani. 
    Kesinlikle hadi ben işi bırakıyorum deyip lak diye ortalıktan kaybolma gibi durum olmaz. En fazla hani herhangi bir sebepten dolayı bırakılacaksa 1 hafta önceden haber verilir ve isteğinize göre 7 gün daha yazarlığa devam edilir. ( Yani sizi mağdur durumda bırakmamak için kısa bir süre yapılmaya devam edilir )

Güvenirlik:

Örnek makaleler gönderilir. Beğenildiği takdir de kendi içinde bir makale yazılır. Onu beğendiği takdir de güncel yazılmaya başlanır. Beğenmediğine dair geçerli bir sebebi olursa o makalenin ücretini almam. İstediğiniz zaman makaleleri Google aratarak kontrol edebilirsiniz özgün mü diyerekten. 
    Bana ulaşacağınız tüm bilgiler elinizde olacaktır herhangi sorunda ulaşabilirsiniz.

Ücret Tarifeleri için Ortalama Fiyatlar Şunlardır:

(Ancak Messenger da görüşüp anlaşmak daha iyi olur.)

- 230 – 270 kelime özgün makale 1,5 ile 2,5 TL arasında konuya göre değişmektedir.
    - 40 – 70 kelime 0,40 – 0.75 TL arasından ekleme sitiline göre değişmektedir.
    - Editörlük işleri bu konuda Messenger da görüşülerek fiyat belirlenir.

Özellikler:
    *Her konuya bir adet resim eklenecektir isteğe göre daha fazla.
    *Her konuya 3 adet anahtar kelime isteğe göre daha fazla girilecektir.
    *Flash oyun sitelerine reklamsız resim eklenir, oyun oynanır tamamen özgün istediğiniz kelime sayısında makale yazılır.

Önemli Uyarı: 
    Bazen Messenger kaynaklı yaşanan sorunlar nedeni ile iletişim kurulamıyor. Telefon numaramı size vereceğim gibi Messenger ileti bölümümde de devamlı yazıyor. Bu tür durumlarda cevap veremesem bana ulaşamasanız telefon ile arayıp iletişim kurunuz lütfen. 

İletişim:

Messenger: kadirozdemirweb@msn.com
    ( Eklerseniz ÖM olarak kendi Messenger’ınızı da kesinlik geçiniz ekleme ile ilgili bazı sorunlar yaşanıyor çünkü )

Telefon:             0539 789 0381       ( Sabahları 7 - 12 arası hariç daima ulaşabilirsiniz )

Ödemeler:

Devamlı işler ödemeler haftalık alınır. İlk iş yapılacak kişilerle kesinlikle önce ödeme alınır.

Ödeme Yöntemleri:

Garanti Bakası | İş Bankası | Misli.com

(Paypal ile ödemelerde fark alınır ancak Paypal son tercihimdir)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

İsteyenlerle yazdığım makale siteleri gönderilecektir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Yazdıgınız siteleri alabilirmiyim? . Bloguma yazar gereklide.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

TheKorsans bunu yazdı:
    -----------------------------

Yazdıgınız siteleri alabilirmiyim? . Bloguma yazar gereklide.

-----------------------------

PM attım hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

geri dönüş yaptım.Olabilir gibi.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 675 Toplam Mesaj: 5