Özgürce Yazın(Proje)
-
mağlum bu aralar sürekli tv de sansür radyoda sansür web de sansür var milletin istediğini istediği gibi yazabileceği bir site projesi tutar mı?
-
asiminnesli bunu yazdı
mağlum bu aralar sürekli tv de sansür radyoda sansür web de sansür var milletin istediğini istediği gibi yazabileceği bir site projesi tutar mı?
Twitter varya hocam ?
-
bazı sözlüklerdede bu konsept var hocam geç kaldın
-
opusdei bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
Twitter varya hocam ?
yazmayı unutmuşum ben bir sistem kurarsan burada kimse seni tanımaz olacak yani gerçek dünya ile bağlantısı asla olmayacak birde twitter da senin yazdığımnı sadece takip edenler görebiliyor yani ister istemz belirli bir kesime hitap ediyorsun bunda öyle değil ama siteyegiren herkes yazıları en son yazılan en üstte olcak şekilde görecek
-
sistem değişik olsun diye sen bir yazı yazdığında sistem sana "ali" adını verecek 2. yazını yazdığında "veli" diyecek böylelikle kimse seni asla tanımayacak tabiki isteyenelr için olacka bu seçenek
-
asiminnesli bunu yazdıopusdei bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
Twitter varya hocam ?
yazmayı unutmuşum ben bir sistem kurarsan burada kimse seni tanımaz olacak yani gerçek dünya ile bağlantısı asla olmayacak birde twitter da senin yazdığımnı sadece takip edenler görebiliyor yani ister istemz belirli bir kesime hitap ediyorsun bunda öyle değil ama siteyegiren herkes yazıları en son yazılan en üstte olcak şekilde görecek
Sözlükler var hocam.
-
opusdei bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıopusdei bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
Twitter varya hocam ?
Sözlükler var hocam.
haklısında bir tanede ben yapsam tutmaz mı reklamsız kullanıcı dostu falan
-
1 - Twitter var
2 - Sözlükler var
3 - Çok sağlam çok prof bir script yapman lazım ki tek başına olmaz.
4 - Çok yüksek meblalarda para harcaman gerekir tanınmak için ki paran olduğunu sanmıyorum
5 - Bir gün sitede yazanlar yüzünden başına çöktükleri zaman anlarsın ben ne halt yedim diye.
-
ErotikPanda bunu yazdı
1 - Twitter var
2 - Sözlükler var
3 - Çok sağlam çok prof bir script yapman lazım ki tek başına olmaz.
4 - Çok yüksek meblalarda para harcaman gerekir tanınmak için ki paran olduğunu sanmıyorum
5 - Bir gün sitede yazanlar yüzünden başına çöktükleri zaman anlarsın ben ne halt yedim diye.
haklısın en iyisi erkenden vazgeçmek
-
bu fikir benim aklıma yatmıştı bunun içimn hatta ozgunbirey.com adresini de aldım baktım tutmadı bende genel siteye cevirdim iş e başlamadan önce araştırma yaptım herkes yazarım diyordu ama kimse yazmadı(2-3) kişi dışında boşa uğraşma derim :D