Özgürlük Üzerine Bir Tartışma
-
Bir tartışma programından alınmış video..
Katılımcılar Prof Dr.Toktamış Ateş Prof.Dr.Nur Serter Prof Dr.Nur Vergin Prof Dr.Necla Arat ve Prof Dr. Atilla Yayla
Video taraflı olarak hazırlanmış,ancak görüntüleri izlemenizi ve yorumlarınızı paylaşmanızı istiyorum
-
abi atilla yayla sıçmış karıların ağzına iide etmiş bide takmış karı siysal amaçlı başörtülü bilmem ne insancıklara sormucaksınız diolar bide onada kıl oldum abi. ama adam ii ders vermiş yani siz tanrımısnız falan gerçekten paylaşım için saol ii olmuş...
buda benim görüşüm herkesin değer yargıları farklıdır bu sebepten dolayı isteyen istediği gibi giyinir kapanır özgürlük budur. devlet başörtüsü yasağı geterdi saygımız var ancak nie mini etek giyme yasağı getirmedi burda bi cinslik var işte tek taraflı iş yapmak ve toplumu zorla bi yere itme var... saygılar
-
Aslında benim bu tartışmada ilgimi çeken Atilla Yaylanın insanları tersinden düşünmeye davet etmesiydi
-
:d eet oda güzel bi analiz o zman o 2 yaratık olan akrılar anlardı ...
-
toplumu dönüştürmeme projesini savunurken projesizliğini iddia edişi de guzel ;)
adamın konuşması guzel
video sonundaki "K.O!" da cuk oturmuş :p
Nur Serter'i terletmiştir herhalde , egemen guclerin değişebileceği ihtimali :p (böyle bir ihtimali savunduğum falan anlaşılmasın)
-
:D abi ben karılara taktım kafayı insancık dediyaaa orda allah dedim seni benim elime bi vericekler gösteriririm ben sana insancığı salak sanki kendi yaratık gökten gelmiş
-
konu biraz eski ama konuyu aktif etmek istedim.Bu adamı gerçekten dinleyip anlamanızı istiyorum. Video taraflı hazırlanmış demiş karatahta arkadaşımız taraftan kasıt, prof. atilla yayla nın görüşlerini destekler nitelikte hazırlanmış. Eğer tüm insanlar o prof. gibi düşünse,onun gibi tarafsız yaklaşa bilse olaylara şuan ülkemizde hiçbir sorun kalmayacaktı
Öyle insanların çoğalması dileğiyle...
-
çok kral adamdır atilla yayla ayrıca siyasal düşünceler tarihi hocamdır kendileri...
-
kemalizm ilerlemeden cok gerilemeye tekabul eder ;
dien denyo değil bu ?