Ozonsuz Ve Bpa Sız Damacana Su.
-
Arkadaslar Tv de reklamlarını gördüm. İçen kullanan varmıdır. Şu songünlerdeki şu damacana olayından sonra bu haber insanı damacana firmasını değiştirmeye teşvik ediyor.
Sıfır BPA ve Ozonsuz
-
hocam polis teşkilatının ürettiği su bu.. polsan yani. önceden kozmetik sektöründeydiler şimdi su işine de girmişler sağlamdr
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------hocam polis teşkilatının ürettiği su bu.. polsan yani. önceden kozmetik sektöründeydiler şimdi su işine de girmişler sağlamdr
-----------------------------eywallah hoca bilgilendirdiğin için sağol
-
Tavsiyem bir reserve osmos cihazı almanız ve uzun yıllar kullanmanız. Yıllık bakımlarını yaptırdığnız taktirde çok kaliteli su içersiniz.
Damacana'dan oldukça pahalıya geliyor bu sistem ama içinde şumu vardı bumu vardı korkusunu yaşamazsınız.
-
içimi güzel geçen markette hediye ettiler. bende bu suya geçmeyi düşünüyorumda
geçen bi şeyduydum ozonsuz su çok çabuk bakteri üretir dediler. kısa sürede tüketilmesi gerekiyormuş.
nedir ne değildir tam bilemiyorum.
-
Küçük bir tavsiye,
Bir adet cam damacana alın,
suyunuzu da 10 lt lik pet şişelerle alın. Bu şişelerin geri dolumu olmadığı için kullanımı güvenli, birde güvenilir bir markanınkini alırsanız sorun yaşamazsınız. Ben şahsen öyle yapıyorum. Markete gittğimde bir iki şişe alıyorum. Hem 19 lt damacana'ya göre ucuzada geliyor. Hamidiye normalde 5,5-6 tl ye satılıyor bu şekilde bana maliyeti 4 tl.
-
beyler bin liralık bir arıtma alsak fp ürünü arada bakımını yapdırsak 5-6 tanede camdamacana alsak onları doldursak depolasak sizce kârımız daha iyi olmazmı
