folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Özür Bekliyorum | Bir Yazı!



Özür Bekliyorum | Bir Yazı!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2007
    Erkek

    Bir kaç insan müsfettesi, köpeklik yapmak adına ve psikolojik savaşın etkili olmasının adına özür diliyorum adı altında bir site açtılar. Söylediklerine göre Osmanlı İmparatorluğu - bakın devlet demiyorum bahsedilen bir imparatorluk - Ermeni milletine soykırım yapmışlar. Şimdi kardeşim şunu sorayım öncelikle, ulan hangi imparatorluk böyle bir gerzeklik yapar ? Kaldı ki mevzû-u bahis Osmanlı İmparatorluğudur. Osmanlı’yı yöneten Cengiz Han değildi böyle bir soykırım yapsın.

    Ermeniler - ki Osmanlı’daki en rahat millettiler - kendilerini ne sanarak böyle bir iddiada bulunuyorlar.

    Şimdi konumuz iddia değil. Zaten Ermeniler yapacaklarını yaptılar. Benim sorum şu;

    Siz TÜRK olduğunu iddia eden “özür diliyoruz.com” destekçileri. Nasıl olurda bu iddianın doğruluğuna inanıpta teyid eder ve üstüne üstlük nasıl özür dilersiniz ?

    Siz o listede adı geçenler!

    Hiç mi tarih bilginiz yok? Tarih eğitiminizi yoksa Ermenistan’da mı aldınız ? Yoksa siz Ermeni Tohumu’musunuz?

    Eskiler arasında her zaman dolaşan hakaret niteliğindeki laftır. ERMENİ TOHUMU! Nankör şerefsizler !

    Yazının sonunda teşekkür etmek istediğim bir proje var. www.ozurbekliyorum.com Siz dünyanın en nadide insanları, siz Osmanlı’nın gerçek torunları! Sizlere candan bir teşekkürü borç bilirim. Size tam destek bir de benden!

    Özür Dilemek medeniyetin simgesidir evet! Fakat ortada olmayan bir iddia için özür dilemek ahmaklıktır!

    Bu durumda özür beklemek en doğal hakkımızdır.

    www.ozurbekliyorum.com ‘u ziyaret edip özür beklediğinizi belirtiniz lütfen!

    Saygılarımla!

     

    Kaynak: depresan.com


    a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
Toplam Hit: 1689 Toplam Mesaj: 1