folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder P3 69 Kpss Puanı Atanma Durumum Nedir

P3 69 Kpss Puanı Atanma Durumum Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hadida
    hadida's avatar
    Erkek

ARkadaşlar burada tecrübeli birileri vardır diye konuyu açtım aöf 4 yıllık maliye lisans mezunuyum p3 69 puan geldi tercih hiç yapmadım bu sene tercih yapsam atanma şansım nedir en düşük memurluk da olsa  ve vhki yada sosyal çalışmacı var listelerde 65 puanla falan lisans mezunu atananlar olmuş 2010 da ben oralara başvuru yapabilyormuyum ?

netturko
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

%-99

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

%-9

kaygusuz bunu beğendi :)
    dayısı olsaydı buraya yazmazdı :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

%-9

bakan dayısı varsa puan önemli değil kpss ye girmiş olması yeterli

bi ref no gönderirler personel daire başkanlığı refno ile bi ayar çekerler

sistem otomatikman o puanla atanmış gösterir ( ref no her başvurunun altında uzunca yazılmış kod)

AK parti üst düzey yönetimi benim bu yazdığımı beğenmiyecek ama öyle

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

lisansa gore puanın dusuk ama atanma sansın tabıkı var tapu kdstro 56 ıle almıstı ıstanbulda mesela

tabı adalet ve kalkınma partılı tanıdıgın olursa her turlu acık kadrodan atanırsın

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

%-9

bakan dayısı varsa puan önemli değil kpss ye girmiş olması yeterli

bi ref no gönderirler personel daire başkanlığı refno ile bi ayar çekerler

sistem otomatikman o puanla atanmış gösterir ( ref no her başvurunun altında uzunca yazılmış kod)

AK parti üst düzey yönetimi benim bu yazdığımı beğenmiyecek ama öyle

o_O
    aynen

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Torpil,açıktan atamalarda ve kpss-a kadrolarında var..merkezi b atamalarında torpil yoktur.kimse sizin başvurduğunuz yere sizden daha düşük puanla atanamaz..Bazıları torpil ile kpss puanı önemsiz olarak kimi kadrolara atnabilirler fakat bu kpss-b atamalarında olamaz.Millet alışmış torpil de torpil,herkes aynı şeyi ezbere konuşuyor.Al sağlam bir puan bak bakalım torpil işliyor mu.

69 puanla maliye mezununun atanması imkansıza yakın.Başka bir bölüm olsaydı 69 ile atanabilirdi ama iibf kadroları yüksek kapatıyor artık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hadida
    hadida's avatar
    Erkek

tecrübesiz girdim sınava matematik sıfır bir şekilde tamamladım sözel bölümde 60 sorudan  48 doğru 5 yanlış vardı benim aşağıdaki kaynakları sipariş ettim bakalım gelsinler tekrar çalışacağız bu arada 2012 nasipsiz bir yıl olacak anlaşılan :S 

bu kaynaklar işe yararmı :S

http://i50.tinypic.com/11hujj4.jpg

netturko
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    ZyreX bunu yazdı

Torpil,açıktan atamalarda ve kpss-a kadrolarında var..merkezi b atamalarında torpil yoktur.kimse sizin başvurduğunuz yere sizden daha düşük puanla atanamaz..Bazıları torpil ile kpss puanı önemsiz olarak kimi kadrolara atnabilirler fakat bu kpss-b atamalarında olamaz.Millet alışmış torpil de torpil,herkes aynı şeyi ezbere konuşuyor.Al sağlam bir puan bak bakalım torpil işliyor mu.

69 puanla maliye mezununun atanması imkansıza yakın.Başka bir bölüm olsaydı 69 ile atanabilirdi ama iibf kadroları yüksek kapatıyor artık.

Hocam, her sınavda var torpil. Sadece işleyişleri farklı :)

Mesela, en başta sınav sorularının verildiği kişiler uçuk puanlar alarak girmek istedikleri yerleri garantilemiş oldular. Millet bas bas bağırıyor sınav soruları birilerine verildi falan diye, kimse sallamıyor. Normalde böyle bir şeye göz yumulmamış olsaydı soruşturma falan açılırdı hiç olmazsa.

Bu işin ucu herkes gibi bana da dokunuyor. Çok şey söyleyesim var ama, neyse.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 2643 Toplam Mesaj: 9