P3 69 Kpss Puanı Atanma Durumum Nedir
-
ARkadaşlar burada tecrübeli birileri vardır diye konuyu açtım aöf 4 yıllık maliye lisans mezunuyum p3 69 puan geldi tercih hiç yapmadım bu sene tercih yapsam atanma şansım nedir en düşük memurluk da olsa ve vhki yada sosyal çalışmacı var listelerde 65 puanla falan lisans mezunu atananlar olmuş 2010 da ben oralara başvuru yapabilyormuyum ?
-
%-99
-
DJ_Alper bunu yazdı
%-9
kaygusuz bunu beğendi :)
dayısı olsaydı buraya yazmazdı :) -
kaygusuz bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
%-9
dayısı olsaydı buraya yazmazdı :)bakan dayısı varsa puan önemli değil kpss ye girmiş olması yeterli
bi ref no gönderirler personel daire başkanlığı refno ile bi ayar çekerler
sistem otomatikman o puanla atanmış gösterir ( ref no her başvurunun altında uzunca yazılmış kod)
AK parti üst düzey yönetimi benim bu yazdığımı beğenmiyecek ama öyle -
lisansa gore puanın dusuk ama atanma sansın tabıkı var tapu kdstro 56 ıle almıstı ıstanbulda mesela
tabı adalet ve kalkınma partılı tanıdıgın olursa her turlu acık kadrodan atanırsın -
DJ_Alper bunu yazdıkaygusuz bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
%-9
dayısı olsaydı buraya yazmazdı :)bakan dayısı varsa puan önemli değil kpss ye girmiş olması yeterli
bi ref no gönderirler personel daire başkanlığı refno ile bi ayar çekerler
sistem otomatikman o puanla atanmış gösterir ( ref no her başvurunun altında uzunca yazılmış kod)
AK parti üst düzey yönetimi benim bu yazdığımı beğenmiyecek ama öyleo_O
aynen -
Torpil,açıktan atamalarda ve kpss-a kadrolarında var..merkezi b atamalarında torpil yoktur.kimse sizin başvurduğunuz yere sizden daha düşük puanla atanamaz..Bazıları torpil ile kpss puanı önemsiz olarak kimi kadrolara atnabilirler fakat bu kpss-b atamalarında olamaz.Millet alışmış torpil de torpil,herkes aynı şeyi ezbere konuşuyor.Al sağlam bir puan bak bakalım torpil işliyor mu.
69 puanla maliye mezununun atanması imkansıza yakın.Başka bir bölüm olsaydı 69 ile atanabilirdi ama iibf kadroları yüksek kapatıyor artık. -
tecrübesiz girdim sınava matematik sıfır bir şekilde tamamladım sözel bölümde 60 sorudan 48 doğru 5 yanlış vardı benim aşağıdaki kaynakları sipariş ettim bakalım gelsinler tekrar çalışacağız bu arada 2012 nasipsiz bir yıl olacak anlaşılan :S
bu kaynaklar işe yararmı :S
http://i50.tinypic.com/11hujj4.jpg
-
ZyreX bunu yazdı
Torpil,açıktan atamalarda ve kpss-a kadrolarında var..merkezi b atamalarında torpil yoktur.kimse sizin başvurduğunuz yere sizden daha düşük puanla atanamaz..Bazıları torpil ile kpss puanı önemsiz olarak kimi kadrolara atnabilirler fakat bu kpss-b atamalarında olamaz.Millet alışmış torpil de torpil,herkes aynı şeyi ezbere konuşuyor.Al sağlam bir puan bak bakalım torpil işliyor mu.
69 puanla maliye mezununun atanması imkansıza yakın.Başka bir bölüm olsaydı 69 ile atanabilirdi ama iibf kadroları yüksek kapatıyor artık.Hocam, her sınavda var torpil. Sadece işleyişleri farklı :)
Mesela, en başta sınav sorularının verildiği kişiler uçuk puanlar alarak girmek istedikleri yerleri garantilemiş oldular. Millet bas bas bağırıyor sınav soruları birilerine verildi falan diye, kimse sallamıyor. Normalde böyle bir şeye göz yumulmamış olsaydı soruşturma falan açılırdı hiç olmazsa.
Bu işin ucu herkes gibi bana da dokunuyor. Çok şey söyleyesim var ama, neyse.