P7 Vs S4
-
note 3 alacaktım vaz gectım araba alacaz kısmaya karar verdım
vodaafoneden faturaya ek alacağımda sizce hangisini tercih edeyım?
adam akıllı karşılaştırma yok p7 yi hep s5 ile karşılaştırma var
-
S4 teki ısınma ve şarj problemi halen devam etmekte(kaç kere yazılım güncellemesi almasına rağmen)
Faturaya ek almicam dersen asusun telefonları tavsiye ederim
Yada bir note2 kullanıcısı olarak note2 yi şiddetle öneririm
Faturaya ek olunca note2 s4ten pahalı oluyor onu biliyorum ama illa samsung dersen note 2 illa android dersende asus derim telefon alacak olsam bütçemde kısıtlıysa kesinlikle asus alırdım
http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ZenFone_6_A600CG/ bu 6 inchlik modeli 5 inchlik modelide var istersen onada bak
http://www.mobiletisim.com/telefonlar/karsilastirma/asus-zenfone-5-asus-zenfone-6-3636771
O değilde aklıma takıldı bende benim note2yi satıp zenfone 6mı alsamki kafam karıştı bak ya :D :D
Vazgeçtim benim telefonum daha iyiymiş hacı :D
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Asus-Zenfone-6-A600CG-vs-Samsung-Galaxy-Note-II-N7100
falcon tarafından 18/Eyl/14 11:04 tarihinde düzenlenmiştir -
S4 kullanıyorum ben gayet memnunum. Neredeyse büyün gün spotify açık müzik dinliyorum. Aynı zamanda whatsapp gün boyunca aktif kullanıyorum yinede ne ısınma ne de öyle bahsedildiği gibi şarjım su gibi gitmiyor.
Tabi sen telefonun bütün özelliklerini açarsan ayrıca gps, 3g filan aynı anda açık bırakırsan, düzenli olarak kullanamdığın uygulamarı kapatmazsan arka planda çalışmaya bırakırsan şarj dayanmaz.
Ayrıca şarj sorunu çok canını sıkıyorsa gider taşınabilir şarj bankalarından alırısn geçenb en 10400mah olanı 50tlye aldım 4kere full dolduruyor telefonu(2600mah s4 pili). Uzun yol için filan çok iyi oluyor bu şarj bankaları.
-
RaAmLis bunu yazdı
S4 kullanıyorum ben gayet memnunum. Neredeyse büyün gün spotify açık müzik dinliyorum. Aynı zamanda whatsapp gün boyunca aktif kullanıyorum yinede ne ısınma ne de öyle bahsedildiği gibi şarjım su gibi gitmiyor.
Tabi sen telefonun bütün özelliklerini açarsan ayrıca gps, 3g filan aynı anda açık bırakırsan, düzenli olarak kullanamdığın uygulamarı kapatmazsan arka planda çalışmaya bırakırsan şarj dayanmaz.
Ayrıca şarj sorunu çok canını sıkıyorsa gider taşınabilir şarj bankalarından alırısn geçenb en 10400mah olanı 50tlye aldım 4kere full dolduruyor telefonu(2600mah s4 pili). Uzun yol için filan çok iyi oluyor bu şarj bankaları.
s4 ü hanıma aldıydım s4 de normal şartlarda ısınma olmuyor 5 dk oyun aç ısınma oluyor :) ^d oyun değil normal oyunlarda bile ısınıyor ama ısınma beni kasmaz
performans açısından ben daha çok ilgileniyorum hauwei kendi cipsetini kullanıyormuş tam kıyaslama olmaz diyorlar izlediğim inceleme videolarında ama grafik işlemci iyi deniyor ekran iyi denir kamera da iyimiş
@falcon asusun kalitesi tartışılmaz (notebooklarda ) telefondada kaliteyi vermiştir. kendim bizzat 3 senedir bir notebook kullanıyorum 1 senedir benim çocuk hergün kanepeder atıyor klavyelerine tükürüyor sabah kaşıkla ekrana vuruyordu :) hala inadına notebook yaşayacağım ben diyor
DJ_Alper tarafından 18/Eyl/14 10:57 tarihinde düzenlenmiştir -
İşlemcisinin atom olması kimine göre avantaj kimine göre dezavantaj ama telefonun dış tasarım harika aynı notebooklardaki gibi yapmışlar ben mesajı bi daha düzenledim note2 ve zenfone 6nin kıyaslamasını koydum benim telefon cidden fark atıyo :D 2012 yılı üretimi olmasına rağmen