P90X Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    StormAnGeL
    StormAnGeL's avatar
    Erkek

P90x programını arıyorum nette araştırdım çok faydası oluyormuş ancak orjinal videoları bulmadım yardımcı olursanız sevinirim ayreten bilgi verebilecek mürit aranıyor 

Aşk, Yunanların seksi beleşe getirmek için uydurduğu felsefedir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek

kardeş, bilgi verecek mürit demişsinde, tüm bilgiler internette mevcut.. antreman programları, diyet programları. benden sana tavsiye, çok sıkı bir diyet yap  ki o 90 günde değişime uğrayabilesin.

Love is nothing without fucking!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    StormAnGeL
    StormAnGeL's avatar
    Erkek

tmm öyle diyosunda diyet tablosu vermiş demişler adamlar pdf olarak paylaştık diyolar baktığım linkler hep ölü

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-P90x-Videolari-176952/

edit:turbobitler yanmış.torrent indiremiyosan yardımcı olurum ama upload ederek

slanger tarafından 19/Tem/13 15:53 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

torrentz.com da falan cok rahat bulabilirsin.

Bende yılda 2 defa double olarak uyguluyorum bu programı.

Programı uygulamaktan daha onemlisi , beslenme aliskanliklarini duzene sokmak.

Kilomu vermek istiyorsun, fit vucut mu istiyorsun, kutle mi kazanmak istiyorsun ? 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Allah Allah nasıl bulamıyorsunuz ya 1dk arattım milyon tane buldum.

http://thepiratebay.sx/torrent/6703597/P90X_-_Extreme_Home_Fitness_Exercise_Complete_Workout#filelistContainer

http://thepiratebay.sx/torrent/6964209/P90X2_Deluxe_DVD_Rip_with_Docs_(Tony_Horton_s_P90X)#filelistContainer

Al hocam p90x ve p90x2 orijinal dvd ve pdf halinde takvin ve programlarıyla birlikte.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    StormAnGeL
    StormAnGeL's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

torrentz.com da falan cok rahat bulabilirsin.

Bende yılda 2 defa double olarak uyguluyorum bu programı.

Programı uygulamaktan daha onemlisi , beslenme aliskanliklarini duzene sokmak.

Kilomu vermek istiyorsun, fit vucut mu istiyorsun, kutle mi kazanmak istiyorsun ? 

şimdi doğrusu vücüdumu bir şekile sokmak istiyorum ayreten 9 bölümünü indirdim geriye az bir şey kaldı herkese teşekkürler

Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 7