P910i İle İlgili Bi Sorun ..
-
P910i ile ilgili bi sorunum var
sorun şu :
Data kablsou önceden tıkır tıkır çalışıyodu şimdi çalışmıyo.aslında çalışıyo usb görüo yüklenio herşey oluyo senkranizasyon bile yapabiliyorum yedeklemede yapabilyorum yani data kablosu çalışıyo. zaten sağ aşşağada tel in icon u çıkıyo bağlı olduguna dair herzamanki gibi .fakat
masa üstünde p910 un içine girmek için yani dosya vb şeyler atmak için icon u var onu tıklardım memory stick yada tel in kendi hafızasını hdd gibi seçerdim içinede bişiler atardım ama şimdi o icon a bastıgımda Bağlı Deil diyo kafayı yicem bilen biri varsa yardım edebilrse çok sevinecem ..
-
bende aynı sorundan dertlıyım telefon aldım kablosunu aldım sonrada duvara sus dıye astım cd sınıde cama asmayı dusunuyorum... :) help
-
sende de mi p910i de aynı sorun var ? tyedekleme falan herşeyi ypabilyorum yani pc tel i tel de pc yi görüyo ne data kablsounda nede usb de sorun yok ama tel bağlı değil yazıyo. Telefon Bağlantı Link in de de tel bağlı diyo kafayı yicem en sonunda ya ..
-
kardes muhtemel cozum olabilir..once makınanı sonra teli restele yada once teli sonra makınanı resetle.sirayla bi kac defa dene.belki kullanabilirsin.kolay gelsin
-
Saol denedim ama olmadı maalesef. hertürlü yola başvurdum :D
-
ben de soni erikson kullanıyorum şimdi daşaq geçiyo diicekler ama değil
pc nin saati ile telefonun uymadığı zaman muhtemelen masaüstündeki klasör my p910 filan gibidir bu kalsöre girmiyor.
bi dene istersen denemekte fayda var. -
yok oda değil zaten her taktığımda senkronizasyon yapıyo saat le tel'i ..
nese artık format atarım makinaya sorada olur işallahh ..
-
kullandığın programın süresi bitmiş olabilir genelde tel ler için lisanslı kullanım hakkı alman gerekiyor
eğer alırsan weya crack ını bulabilirsen tekrar çalıştırabilirsin
başka bi çözüm olarak ya bil. format at yada programı sil we baştan yükle ama programın dosyalarını regeditten silmen lazım ..
-
yazilim gitmis olabilir bu problem p900 serisinde var ...
-
progrmaı sildim baştan yükledim olmadı gene .. tamamn sildim ..
bide lisans bitmiş olamaz orjinal aldım ben telefonu ..
format atacam işte başka yolu yok heralde .. oda olmadı tel götürecem telefoncuya ..
-
be cozdum arkadaslar size tukwarrior adlı ilk p serisi virusu bulasmıs! telefona zararı yok ama pc ile teli senkronize ettiginizde pc nizdeki
C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile dosyasındaki LOrg6Pim.dll dosyasını bozuya ve bilgisayara format atana kadar hep bozuk kalıyor! isterseniz programı 100lerce kez kurup kaldırın gene ise yaramaz !