folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Packard Bell EN TS45HR Yedek Parça (İstek)

Packard Bell EN TS45HR Yedek Parça (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocam Selamlar.

Öncelikle Packard bell servisinden tutun genel merkezine. n11, hepsiburada, alibaba, ebay'e kadar sitelerde araştırdım aşağıdaki ürünü bulamadım. Genel merkez ve servisler bizde klavye, batarya gibi basit parçalar var ondan yok diyor. 2 gün önce termal macunla bir üstünden geçeyim dedim parça kırıldı elimde kaldı. elektrik aksamıyla ilgisi olmadığı için öyle oturttum. Vidaları taktım. Pc açılıyor ekrana görüntü gelmiyor. 5 saniye sonra kapanıyor. Bu parçadan var mıdır? fiyatı nedir? Kapanıp açılmaması bununla ilgili midir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

Üzerinde barkod  etiketi var ordaki yazanlarla aramayı dene üzüpyada üzerinde yazılı harf yada rakam varsa onu dene

Bu arada kırılan yer neresi bir ben mi görmüyorum. 

osmaman tarafından 05/May/17 13:34 tarihinde düzenlenmiştir

İmza mı? O da ne demek?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    osmaman bunu yazdı

Üzerinde barkod  etiketi var ordaki yazanlarla aramayı dene üzüpyada üzerinde yazılı harf yada rakam varsa onu dene

Bu arada kırılan yer neresi bir ben mi görmüyorum. 

Hocam şu kırmızı işaretlediğim yer. doğru diyorsun şu anda yanımda değil laptop eve geçince o barkod üzerinden bi aratıyım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Bende bunun tj75 modeli var. Şu an kullanıyorum. Sanırım aynı aksam kullanılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam. Tj serisi için de aramayı dene belki bulursun. Benim pc çalışmıyor olsa direk sana gönderirdim kasayı. Senin bi tane perte çıkmış Packard Bell'e ihtiyacın var. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Kırılan parçanın üst taraftan üstüne kare şeklinde bir parça keserek sağlam bi şekilde çelik yapıştırıcı ile yapıştır kesitiğin kare parçayı, vida deliklerini kapatmadan. Bu şekilde sağlamlaştırıp montajlarken yamulmadan kullanabilirsin. alüminyum veya demir plaka kestir veya kes

Enquinx35 tarafından 05/May/17 14:40 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 5
fan işlemci ts45hr yedekparça demir packardbell