folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Packard Bell Recorvery Ve Fan Sorunu

Packard Bell Recorvery Ve Fan Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Merhabalar..

elimde packard bell'in easynote tm86 modeli var.

arkadaş recoverysini bir önceki formatta silmiş, bir çok özelliği vardı o rec'te. fanı bi türlü aktif edemedim hayvan gibi ısınıyor makina.

alternatif programlar var mı bildiğiniz, beynim durdu bi el atın.

speed fan vs calışmıyor :| yahu nası aktif ediyorduk bu dalgayı hala hatırlayamadım :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

yük altına girmeden de aktif edebiliyorduk fanları, bi programı vardı bu meredin :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

up.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Makinenin driverini indirdiğin yerde yani http://www.packardbell.com.tr burda gerekli tüm programları ordan indirip yükleyebilirsin. 

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:
    -----------------------------

Makinenin driverini indirdiğin yerde yani http://www.packardbell.com.tr burda gerekli tüm programları ordan indirip yükleyebilirsin. 

çok baktım sarı'm oraya..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

SARI bunu yazdı:

çok baktım sarı'm oraya..

nasıl olmaz aga ya :S yok garip 

Application kısmında iki program var ePower Management Application -- LaunchManager Application ikisinden biri olmasın: :S

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

hoca sağdaki pile tıklayıp gireceksin, şimdi bakamıyorum(cafedeyim makina xp) ama orda aktif güç planı denilen bi zımbırtı olması lazım. onu kurcala eski xp tip bi köklü seçim ağacı gelecek, orda fan durumu olması lazım onun aktif olduğundan emin ol...

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

http://download.cnet.com/SpeedFan/3000-2094_4-10067444.html

Su programi bir dene istersen  fanin hizini kontrol edebiliyormussun diye yaziyor...

SpeedFan monitors voltages, fan speeds, and temperatures in computers with hardware monitor chips. It can even access SMART information for hard disks that support this feature, and show hard-disk temperatures if that's supported. SpeedFan fully supports SCSI disks and can even change the FSB on some hardware (but this should be considered a bonus feature). At the lowest level, SpeedFan is a hardware monitor software that can access temperature sensors, but mainly it can control fan speeds (depending on the capabilities of your sensor chip and your hardware) according to the temperatures inside your PC, thus reducing noise and power consumption.

Not : Kendim denemedim....

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 8