folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Packardbell Laptopmın Cd-Rom U Çalışmıyor!

Packardbell Laptopmın Cd-Rom U Çalışmıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxan
    cxan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar cd-romdan anlayan varmı cd-roma cd yi takınca iki uckez ses çıkartıyor ve dondurmuyor. Bilgisayar cd-rom goruyor. Nero da hız denemesi yapıyım dedim onuda yapamadım anlayan varsa bi yardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    Hazır konu açılmışken bende araya sokayım, benimkininde cd sürücüsü arızaya bağladı cd okuyor ama yazmıyor genelde nero kullanırım yazmak için heralde neroda sorundedim bi dünya yazılım değiştirdim en son olarak sorunun donanımda olduğuna karar verdim geçenlerde hızlı bir şekilde çarpmıştım sinirle istanbulda baktırabileceğim güvenilir bir servis var mı bildiğiniz? Yada sizce kendim halledebileceğim bir olaymıdır  Combonun yapısını ve çalışma prensibini bilen arkadaş varmı içinizde?

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cxcan donanimsal sorundur. buyuk ihtimalle degistirmen gerekiyordur. bi dizustu bilgisayarciya goturmeni tavsiye ederim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxan
    cxan's avatar
    Erkek
    recobaba saolda CXAN nick :D neyse o mühüm değilde zaten götürecemde üşeniyorum. Yarın felan götürürüm herhalde :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Büyük ihtimal yeni almışsındır, garantisi 2 yıl oluyor?

Benim P.Bell laptopuda 1 yıl kullandım durduk yere DVD okuyucusu bozuldu, üstüne para vererek yeni modeliyle değiştiler.

Toplam Hit: 1465 Toplam Mesaj: 5