Packerd Bell Validation Code ?
-
makineye tekrarden vista yüklemek istedim. 2 tane master dvd war .
1.sini takıyorum kısa bi önyükleme ardından softwareleri seçiyorum
sonra yükle deyince benden
packerdbell validation code istiyo.
bu kodu bilen eden nasıl öğrenildini bilen bi yardımcı olsun :(
ayrıca packerd bell e kafam girsin
-
arkadasım laf etmişsin ama bnm kullandıgım dizüstilerin arasında en güzeli en kalitelisi oydu su an toshiba kullanıyorum hiç memnun deilim. ve türkiyeye tek parça halinde gelen dizüstü oymuş. o dedigin kod dizüstünün altında bulunuodu sanırsam
-
tam olarak neresinde hocam?
-
altında işte windowsun seriali vardır bide ayriyetten bi kodlarl yazıyordu o koddan hatta nete girip sana driverlerini gosteriyordu cart curt kesin o numaradadır altındaki numaları bi dene işte elbet onlardan biridir baska bi yerde olmaz sanmıyorum
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------arkadasım laf etmişsin ama bnm kullandıgım dizüstilerin arasında en güzeli en kalitelisi oydu su an toshiba kullanıyorum hiç memnun deilim. ve türkiyeye tek parça halinde gelen dizüstü oymuş. o dedigin kod dizüstünün altında bulunuodu sanırsam
-----------------------------packard bell kullanıyorum ve hiçde hoşnut değilim. leptopta şuana kadar kullandıklarımın en kralı hp
-
2 yılı aşkın süredir packard bell kullanıyorum hatta köpek gibi kullanıyorum, gece gündüz hep download. Aletin sadece pili iflas etti ki o da zaten her laptopta pili çıkarmadan kullanıyosanız kaçınılmaz bişi.
-
hp pek darbelere karsı dayanıklı deiş en ufak dusmeye basına cok buyuk masraflar acıyor dikkat ette dusurme sakın
-
dayı yok öle bi kod laptopun bi tarafında genelde ilk kuran kişi koyuyomu. amk servisini aradım 45 ytl dedi
kodu verin ben kendimde yüklerim dedim olmaz dediler.analarına saydıktan sonra bootu kırmak için 5 saatimi harcadım.
5 saat sonunda dvdye boot vermeyi başardım ve ultimate vista yükledim.allahtan driver cdsi ni ayrı vermişler.bide onu sisteme gömük verselerdi masterda toptan boku yemiştim
-
driver cdsi ayrı zaten ama o kodu nasıl parayla veririler anlamadım hem laptopun altındakini nasıl silmeyi basardım brawo
-
anaconda arkdaşım anlatamıyorum galiba laptop 1 haftalık ve sıfır.o kod silinik felan deil çünkü hiç yok...
validation kod yok bütün kodlar war amk o yok aaaa:D