Page Printing Function (!?)
-
sevgideğer mürid kardeşlerim ve saygıdeğer admin hojalar;
IE 'de bir sayfayı yazdır dediğinde çıktı alınca sayfanın üstünde
"Sayfa 1/1" ve alt kısmında sayfanın adresiyle birlikte o günün tarihi çıkıyor. Bunu mutlaka önlemeleyimi. Google'da ve codebank'larda JS kodlarını bi inceledim. Hepsi aynı işi yapıyor. JS 'de "javascript:printWindow()" komutuyla hallediyor fakat bu da sorunumun çözümünü getiremedi. Aynı yazılar tekrar sayfayla birlikte yazılıyor. Buna bir çözüm bulabilirseniz gerçekten çok minnettar kalacağım. En kısa sürede halletmeliyim.
-
yardım edecek yokmu yaw
MungaBunga taam amk yalandan da yöntem uydurma :D:D işe yaramıyo yaraqyus bi tüşört için ziktin belamızı amk :D allahtan üstünde hacker yazıyo lan :D -
bildiğim kadarıyla notepadde de böyle birşey vardı. Microsoft Word yüklü ise sorunu çözebilirsin. Internet sayfası açıkken,dosya menüsündeyken word ile düzenleyi seç. Word açılacak ve ordan çıktıyı alabilirsin
-
ertan hojam saolasın yardım etmeye çalışmısın her zamanki paylaşımcı ruhunla da onu c/p ile de halledebilirm. olayı biraz daha açiim. bu print olayını bi web otomasyonunda kullanıyorlar. fakat tarih link felan gözüksün istenmiyor. o yüzden diyorum.
-
:) çözdüm olayı
msn de anlatırım -
Sayfadaki yazıları kopyala worde yapıştır,resimleride farklı kaydet ve wordde resim ekle,dosyadan seçeneklerini izleyerek resimleride ekle ve yazdır,ben ödevleri öyle yapıom.Ama sen ben sayfayı istiyom diyosan onu sen çözecen :D
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 6