folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Page Printing Function (!?)

Page Printing Function (!?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    sevgideğer mürid kardeşlerim ve saygıdeğer admin hojalar;

IE 'de bir sayfayı yazdır dediğinde çıktı alınca sayfanın üstünde
    "Sayfa 1/1" ve alt kısmında sayfanın adresiyle birlikte o günün tarihi çıkıyor. Bunu mutlaka önlemeleyimi. Google'da ve codebank'larda JS kodlarını bi inceledim. Hepsi aynı işi yapıyor. JS 'de "javascript:printWindow()" komutuyla hallediyor fakat bu da sorunumun çözümünü getiremedi. Aynı yazılar tekrar sayfayla birlikte yazılıyor. Buna bir çözüm bulabilirseniz gerçekten çok minnettar kalacağım. En kısa sürede halletmeliyim.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    yardım edecek yokmu yaw

MungaBunga taam amk yalandan da yöntem uydurma :D:D işe yaramıyo yaraqyus bi tüşört için ziktin belamızı amk :D allahtan üstünde hacker yazıyo lan :D

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla notepadde de böyle birşey vardı. Microsoft Word yüklü ise sorunu çözebilirsin. Internet sayfası açıkken,dosya menüsündeyken word ile düzenleyi seç. Word açılacak ve ordan çıktıyı alabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ertan hojam saolasın yardım etmeye çalışmısın her zamanki paylaşımcı ruhunla da onu c/p ile de halledebilirm. olayı biraz daha açiim. bu print olayını bi web otomasyonunda kullanıyorlar. fakat tarih link felan gözüksün istenmiyor. o yüzden diyorum.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) çözdüm olayı
    msn de anlatırım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Sayfadaki yazıları kopyala worde yapıştır,resimleride farklı kaydet ve wordde resim ekle,dosyadan seçeneklerini izleyerek resimleride ekle ve yazdır,ben ödevleri öyle yapıom.Ama sen ben sayfayı istiyom diyosan onu sen çözecen :D

:)
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 6