Paintball .. Bilenler Yardımm :)
-
arkadaşlar bu hafta sonu kuzenlerle paintballa gidicez ama ben bi gıdım şey bilmiorum yane bilmem gereken bişiler varmı kuznlerim başkalarınıda çaırdı (kız)
onun için rezil olmak istemiorum dikkat etmem gereken bişiler varmı bilen arkadşlar yardım :)
-
hafiften yakıyo :) vurulunca die biliyorum:D ah uh lama yeter
-
3mr3 bunu yazdı:
-----------------------------
hafiften yakıyo :) vurulunca die biliyorum:D ah uh lama yeter
-----------------------------iyi o zaman kızın yanında çatışmaya girmiyim :)
-
haraketli hedeflerin vurulması zordur bunu avantajına kullan, arada bir boya topları sıkışıyor her atıştan sonra topların oldugu arada bi kutuyu salla, basıncı ufak co2 tüpü saglar basınc ne kadar çok ise boyalı top o kadar uzaga gider vs vs ... aklıma gelenler bunlar.
-
bol bol cunter oyna :) bak cok dikkatli ol oyle armutgibi cikma ortaya pusu kur yavasca ilerle hedef olmaktan kacin gurupla planli hareket et yeter ha birde kalin biseyler yada koruyucu giy :) yanma sonra
-
Sürekli hareket halinde ol nefessiz kal yani biraz:) Bide kafandan yememeğe dikkat et çok pis kahkaha kopuyor.. (Kızlar yol boyunca onu konuşur) Yakma durumu filanda pek olmuo..
-
ben biliyom la boya topu
-
sadece filmlerde gördüün gibi kahramanlık yapmaya kalkma yeter:D ayağa kalktığın an rengarenk oluyosun, öyle koşarken mermiler ayaklarını sıyırıp geçmiyo.. tabi denemesi bedava, yaparım diyosan yani:)
Toplam Hit: 1189 Toplam Mesaj: 8