Paintball Hobisi Ve Elinde Alet Edavatı Olan Varmı_?
-
arkadaşlar kendi silahımı yapıyorum yanlız 2 noktada sıkıntım var
* elektronik tetiklemeli silahlarda kullanılan valflerden yedek parça satılıyormudur acil ihtiyacım var... satılıyorsa nerde bulabiliriz_? veya elinde olan varsa satmayı düşünürmü...
* birde bu silahlarda kullnılan hava tüplerinden lasım ama şu an iiçin boş tüp lazım ama tüpün kafası vida başlı olacak...en pratiği o şekilde olacak çünki...
eğer elinde boş veya dolu vida başlı co2 tüpü varsa yazsın özelden görüşelim...
birde bu tüpler için adaptör varmış gitti gidiyorda denk geldi çok pahalı çük kadar metal parçası ama 35tl elinde olan ve 2. olarak satmayı düşünene varsa fiyat yazsın...
bakalım bu işler ile uğraşanımız varmı :d
-
paintball ı severim ugrastım baya ama mekanizmayı öğrenmek hiç aklıma gelmedi sana derim al bir hatsan mod 125 havalı 200 lira artı gözlük+dürbün+2 kutu mermi dahil (yani 500 tane
kuş mu indirirsin adammı vurursun orası sana kalmış :D
-
Elimde alet edevat var ama paintball oynamıom :D
-
hacım alet edevat derken neler var hacım_?
-
beyler biraz alakasız giriyorum ama konu açılmışken ben de sorayım bari.... paintbal nerde oynayabilirim kocaeli veya istanbul'da nerlerde painball var? bi de fiyatları nasıl oluyo bu işin?
-
zula bunu yazdı:
-----------------------------
beyler biraz alakasız giriyorum ama konu açılmışken ben de sorayım bari.... paintbal nerde oynayabilirim kocaeli veya istanbul'da nerlerde painball var? bi de fiyatları nasıl oluyo bu işin?
aynı soruyu antalya olarak bnde soruyorum:D -
Arkadaslar gelin bosverin paintball isini, Gercek silahlarin replika(oyuncak) versyonlariyla oynanan Askeri simulasyon olan Airsofta baslayin..
Kisaca COunter oynar gibi, tek farki gercek mermi yerine birbirimize Ufak Plastik boncuklar atiyoruz, paintballun aksine oyunlar genis arazilerde ve fabrika benzeri yerlerde yaklasik 50 kisi oynaniyor.. Silahinizi kendinizalmak zorundasiniz, kiralayabileceginiz herhangi bir yer yok su anda..
Ugramayi, en azindan bir bakinmayi ihmal etmeyin derim...
www.airsoftturkey.com
-
@sweet
o boncuklar tehlikeli değilmi ?
bide bunu nerde yapabilriz mekan vamrı masraflar ne kadar sen yaptın mı ?
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar gelin bosverin paintball isini, Gercek silahlarin replika(oyuncak) versyonlariyla oynanan Askeri simulasyon olan Airsofta baslayin..
Kisaca COunter oynar gibi, tek farki gercek mermi yerine birbirimize Ufak Plastik boncuklar atiyoruz, paintballun aksine oyunlar genis arazilerde ve fabrika benzeri yerlerde yaklasik 50 kisi oynaniyor.. Silahinizi kendinizalmak zorundasiniz, kiralayabileceginiz herhangi bir yer yok su anda..
Ugramayi, en azindan bir bakinmayi ihmal etmeyin derim...
www.airsoftturkey.com
-----------------------------Mahallede oynardk kücükken :P
-
bu küçükken mahalle aralarinda oynadiğimiz boncuklu tabancalarin update hali galiba,
http://www.youtube.com/watch?v=4HGmoxotBi8
bundaki boncuklar baya etkiliye benziyor, aman dikkat,
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
zula bunu yazdı:
aynı soruyu antalya olarak bnde soruyorum:D
-----------------------------İst Kartal 4 yolda var paintball + go-kart + offroad alanı olan biyer