folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paintball Sahaları - İstanbul (YARDIM)

Paintball Sahaları - İstanbul (YARDIM)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar öncelikle yeni yılınız kutlu olsun şimdiden. Herkese huzur, sağlık, başarı getirmesi dileğiyle..

Başlıkta belirttiğim gibi istanbbul içinde ulaşımı kolay, güzel dediğiniz, DOĞAL (yani orman, park vs ) , buraya ben gittim çok iyidir süper olur dediğiniz neresi vardır? Arkadaşlarla gitmeyi planlıyoruz. Kişi sayısı en az 10 en fazla 20 olucak. Nereleri önerirsiniz ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

ups

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek

hocam 2 sene önce arkadaşlarla buraya gitmiştik ben beğenmiştim baya araziyi hafif eğimli ve büyük ekipmanlarda idare ederdi fiyatını net olarak hatırlamıyorum ama bjk nevzat demirin hemen karşısında

http://umraniyepaintball.com/index-6.html

vanity is definitely my favorite sin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    stabilo bunu yazdı

hocam 2 sene önce arkadaşlarla buraya gitmiştik ben beğenmiştim baya araziyi hafif eğimli ve büyük ekipmanlarda idare ederdi fiyatını net olarak hatırlamıyorum ama bjk nevzat demirin hemen karşısında

http://umraniyepaintball.com/index-6.html

ortalama bi fiyat oluyor genelde ama görüşülüp öğrenilir orası önemlideğil hocam, sağol

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

anadolu yakası aydos ormanının içinde çok güzel bi saha eski araclar falan

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı

Ulaşım nasıldır hocam?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı

2011de tbt toplanıp gitmişti aydostakine güzeldi yani. yanılmıyorsam kadıköyden 21U ya binmiştik önünde indiriyor 

http://www.tahribat.com/Forum-Tbt-Istanbul-Paintball-Bulusmasi-130655/1/

imza
Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 7