folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Palit GTS250 E-GREEN Hakkında Bilgi Verebilecek Var Mı?

Palit GTS250 E-GREEN Hakkında Bilgi Verebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Palit GTS250 E-GREEN 512 MB 256Bit GDDR3 16X aldım

arkadaşlar ekran kartı hakkında bilgi sahibi olan veya bunun yerine 3,5 daha fazla verip daha iyi bir kart alabilirmiyim gigabyte h57 i3 4 gb ddr 3 ram var bu sisteme bu ekran kartı nasıldır bende inno 3d gt9800 var onu degiştirdim arasında performans bakımından ne kadar fark var

kartın fiyatı :220 tl

bendeki mevcut ekran kartı:175

aralarındaki fiyat farkı kadar performans farkı varmıdır eger yok diyorsanız iade edecem

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kimsenin bilgisi yokmu arkadaşlar

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

bnm kartın bı ustu snn palıt hocam girş seviyesinin bi üstü olarak adlandırabilirsin eski kartından daha iiyi tabiki. 256 bit olması güzel. onun dışında 1 gb olsaydı daha uzun süre kullanırdın gerçi yeni çıkan oyunların agır grafıklerıne karsı ne alsan faydası yok sureklı guncellemek gerekıcek ekran kartlarını:)

not: ayrıca 1 gb tıda aynı fıyatlarda hocam urunun :/
    http://www.vatanbilgisayar.com/palit-plt_gts250_1gb-gts250-e-green-1gb-256bit-ddr3-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=43620

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Bisses bunu yazdı:
    -----------------------------

bnm kartın bı ustu snn palıt hocam girş seviyesinin bi üstü olarak adlandırabilirsin eski kartından daha iiyi tabiki. 256 bit olması güzel. onun dışında 1 gb olsaydı daha uzun süre kullanırdın gerçi yeni çıkan oyunların agır grafıklerıne karsı ne alsan faydası yok sureklı guncellemek gerekıcek ekran kartlarını:)

not: ayrıca 1 gb tıda aynı fıyatlarda hocam urunun :/
    http://www.vatanbilgisayar.com/palit-plt_gts250_1gb-gts250-e-green-1gb-256bit-ddr3-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=43620

hacı benim anakart buu zaten ne kadar gider bana oyun oynamak degilde  televizyona cıkış verecem hd den onu merak ediyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

bnce oyun yoksa seni uzun süreler idare eder hatta yeterde arta bile film kasmak için.
    not:ben palit kalsn derim hocam sende.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

palit ile ati alma gforce den şaşma en az 1 gb 256 bit olsun bu fiyata bulursun

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

eyvallah pc ciye saracaktım yoksa sarmaşık gibi bu ekran kartı ile arasında performans farkı varmıdır acaba

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-ztc_gts250_eco-gts-250-eco-gddr3-1gb-256bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=44545

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

palit ile ati alma gforce den şaşma en az 1 gb 256 bit olsun bu fiyata bulursun

en az 2 yıl palıt en az 3 yıl ge force ve yaklasık 1 yıldır zotac kullanıyorum kullanım amacına gore alınınca bnce alınmıycak kartlar degıl hocam:)ıyıdır ıyı :)

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

3 5 gün deneyelim bakalım nasılolacak olmazsa iade ederiz ben bunu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Kardeşim Sık Sık Ekran Kartı Degiştirir En Son atı 4870 1.gb 256 Bit Vardi Bunla Ben Wireless Şifresi Kırıyordum  23000 Felan Kırıyordu Ama Oyunlarda Performans yoktu Crysis Assignis Gibi Oyunlarda En Yüksek Seviye Vede x16 Olmuyordu Quad 9400 işlemci 4 Gb 1066 Ram Var Ama sonra

onu satti gigabyte GTX460 Ekran Kartı aldı 1.gb 256 Bit Şimdi Şifre Ki 17000 De Kırıyor ama Oyunlarda full Grafik x16 ile Tüm Oyunları Oynatiyor Anladım Ki Gforce Grafige Ati ise Uygulamalara Performans Veriyor

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 10