PALM Cihazı İle Sipariş Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

Merhaba mürit kardeşler.

PALM cihazı ile çalışan özelliklede barlarda cafelerde ellernde bir dokunmatik kalmle dolaşan elemanların kullandığı sipariş sistemi hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın. bunlar nerden elde edilir ozellikleri nelerdir ?

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben de kipada çalışıyorum, bizde de var o terminallerden. Java ile yazılmış galiba sanırsam. Java dan başka bişey ile de yazılmış olabilir. Ben "Java Evangelist" olduğum için böyle düşünüyorum :) .

Belli bir veritabanı var malların, numaralarına (barkod) göre giriş yapılıyor, ayrıca lazerli barkod da okuyabiliyor. Terminallerden birşeyler girilince, veritabanındaki değerler değişiyor. 

Yani server-istemci mantığıyla çalışıyor diyebiliriz.

Nerden bulabilirsin bilemiyorum. Ama pahalı şeyler. Bildiğim bunlar arkadaşım, umarım birşeyler anlatabilmişimdir.

yardırmak bizim işimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

micros'a bir bak hocam.

benzer sistemleri olması lazım.

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

hocam verdiğinişz bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu işin satışıyla uğraşan bir mürit varmı acaba aramızda...

bu cihazlardan almamız icab etti.. o yuzden bizm aramızda varsa onlarla ticaret yapalım diyorumn.. :)

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
Toplam Hit: 1094 Toplam Mesaj: 4