folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Palmiye Soba Kullanan Hakkında Bilgisi Olan Varmı

Palmiye Soba Kullanan Hakkında Bilgisi Olan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Şu tarz bir şey almayı düşünüyorum iş yerine , tüp ile çalışanından alcam elektrik ile calısanıda var heralde kullananlara sorum şu; günde aralıksız 10 saat çalıştırsam ne kadar surede bir ev tipi tüpü gider, ve ısıtması iyimidir sureklı kapı açılıp kapanıyor bazen açık kalıyor soguk ıcerısı yanı ufolarla ısınıyoruz aylık 2-3 bin elektrık parası vermekten ciğerim soldu bu kara geçirirmi 3 tane bundan alayım dıyorum ortalama 600 700 tllik bişey.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

genelde büyük kapalı veya açık alanlarda kullanıyorlar hocam küçük alanda baş ağrısı yapmasın tüp?

3000 lik ufo aldık (markası ufo değil garip bişi) 30 metrekare yetiyo aylık faturaya 70 lira yansıdı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

genelde büyük kapalı veya açık alanlarda kullanıyorlar hocam küçük alanda baş ağrısı yapmasın tüp?

3000 lik ufo aldık (markası ufo değil garip bişi) 30 metrekare yetiyo aylık faturaya 70 lira yansıdı

hocam 300m2 lik alana koyacam baş ağrısı yaptırmı bunu bilmiyordum , 5 tane ufo 2 tane klima ortalama 10 saat açık yok yani donuyoruz yalıtım falan sıfır zaten . 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

hocam 300m2 lik alana koyacam baş ağrısı yaptırmı bunu bilmiyordum , 5 tane ufo 2 tane klima ortalama 10 saat açık yok yani donuyoruz yalıtım falan sıfır zaten . 

he büyük yerlerde kullanıyorla öyle işte 

soba yakın basın kömürü cayur cayır yansın kestane felanda oh ne güzel :D

ne fatura geliyodur amk :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ufo kadar etkili olmayabililir ama hem aydınlatma, hem ısıtma için şöyle ampuller de var, en azından bir düşün;

https://www.google.com.tr/search?q=IR+ampul&biw=1830&bih=906&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjDip2ClYfRAhXcdVAKHWrfC_oQ_AUIBygA&dpr=1

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

ufo kadar etkili olmayabililir ama hem aydınlatma, hem ısıtma için şöyle ampuller de var, en azından bir düşün;

https://www.google.com.tr/search?q=IR+ampul&biw=1830&bih=906&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjDip2ClYfRAhXcdVAKHWrfC_oQ_AUIBygA&dpr=1

bitanesi ortalama 50 tl fatura getırıyor aylık ama bir bakayım yınede :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Dış mekanlarda çok etkili . Bi araştır hatta ara sor bikaç firmayı fiyat al tüketim bilgilerini sor .

http://www.gazteknikmuhendislik.com/Eurad-Borulu-Radyant-MSU3M,PR-1773.html

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Dış mekanlarda çok etkili . Bi araştır hatta ara sor bikaç firmayı fiyat al tüketim bilgilerini sor .

http://www.gazteknikmuhendislik.com/Eurad-Borulu-Radyant-MSU3M,PR-1773.html

Bundan bizim fabrikada var, ısıtma olayı güzel bazen kafamın yandığını hissedebiliyorum ama ne kadar yakar senin için tasarruflu olurmu orasını bilmem.. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Doğalgaz var mı ? Doğalgaz sobaları var mekanlarda cayır cayır ısıtıyor..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 1699 Toplam Mesaj: 9
palmiye soba