Paltalk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ateist
    ateist's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bence böyel şeyler iyi değil ama hakedene de hakkını vermek lazım. Paltalk denen chat programını biliyorsunuzdur.Adamın biri beni odadan attı sebebde nickim ve söyledeğim doğru şeyler.Eeeeeeee ne olmuş yani derseniz, tekrar başka nickle girip küfür etmek falan iğrenç bir şey.ben onun yerine nasıl yapılır bilmiyorum ama aynı kanala girip onu atmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
    ORHAN

ateist
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Digimensch
    Digimensch's avatar
    Erkek

Arkadaslar valla deneyeniz oldumu bilmem fakat bu Paltalk bayagi interesant.Cünkü bayagi eglenceli Ama bazi odalarda Camlara bakilmiyor.Bu camlara bakabilmek icin Mavi Nicke sahip olmak gerekliymis o da parayla.

Acaba bu isi Crack olayi ile halleden olamazmi? Yani kullandigimiz  Nicki maviye cevirsek ozaman her istedigimiz Cam'a  bakabiliriz?

Yani sistem Paltalka para ödeyerek Nickini mavi hale getirttiriyorsun ondan sonra istedigin  odada istedigin Video Cam' bakabiliyorsun. Bunu programlamadan anlayan arkadaslar belki Crackler ...  Böyle bir is olurmu???

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Digimensch
    Digimensch's avatar
    Erkek

Yokmu Paltalk konusu ile ilgilenler !!!

Bu Programin Cracki falan yokmu ???

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suc_ve_ceza
    suc_ve_ceza's avatar
    Erkek
    ben de mavi yeşil nickler vardı hacklenmişti fakat kaybettım hepsını kaydetmıstım

Ben Size BeLkİ SevMeyi ÖğrEtEmEm AmA SizDe BaNa UnUtMaYı ÖğReTeMezSiNiZ!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

ateist bunu yazdı:

arkadaşlar bence böyel şeyler iyi değil ama hakedene de hakkını vermek lazım. Paltalk denen chat programını biliyorsunuzdur.Adamın biri beni odadan attı sebebde nickim ve söyledeğim doğru şeyler.Eeeeeeee ne olmuş yani derseniz, tekrar başka nickle girip küfür etmek falan iğrenç bir şey.ben onun yerine nasıl yapılır bilmiyorum ama aynı kanala girip onu atmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
    ORHAN

abi o adam seni attıysa demekki o odanın operatörlerinden biriymiş.Seninde onu o odadan atabilmen için seninde operatör olman lazım tabii buda yetmiyo op - op u atamayacağı için  onun op olarak girmediği bi zamanda girmen lazım

yani anlıcaan senin iş bayaa zor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    iğrenç olabilir ama gir söv aga başka bi yöntem bulamadım ben...dümdüz kay=))

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYaLSiZ
    HaYaLSiZ's avatar
    Erkek
    BU PAL DEDİGİNİZ YERDE EN KRAL NAMİ YAPTİM AMA SUNU ÖGRENDİM BU PAL KAHBELERİN YERİ PALA TAKİLANLAR BENİ TANİR By-CeZa AZ ADAM SİKMEDİM :)
Toplam Hit: 13464 Toplam Mesaj: 7