Paltalk İçin Başka Alternatif Varmi
-
Beyler bilen bilir paltalka Turkiyeden giriş yasak tabi girmeyi bilmeyene yasak bilene her yol peres... Şimdi sorum şu paltalka giriş için proxifier ve sockscap var ama 2 sindende memnun değilim proxifier bağlantiyi kasiyo yani tum ip yi deiştiriyo sockscap sadece programin yani paltagin giriş ip sini dğeişiyo ama verimsiz yani duzgun çalişmiooo
Sorum su bu 2 programdan başka alternatif varmi bide bu hotspot shield denen bi olay varmiş onla paltalka girebilirmiyim bide your freedom gibi programlarla olabilirmi ( parali programlarda oalbilir ) bu konude derin bilgiye sahip arkadaşlar bizi bi aydınlatsin
-
Hotspot Shield kullanıyorum arasıra bende işim olduğunda. Oda kastırıyor. Geçen yine işim çıkmıştı kurdum , rapidden de dosya indiricektim baktım ki o ip'ten biri dosya indiriyor dedi. Ama sonuç olarak oda interneti yavaşlatıyor.
-
hotspotu bi ara bende denemisdim ama paltalka girebilirmiyim bilmiyorum başka varmi bildiğin bu tarz programalr cuzzi bir ucret talep etsede olur program azicik hızlı olsun yeter
-
özel at yazayim sana girişi oldukcada basit gerci sen mavi nik almışın
-
:D bende istiyorum bir tane mavi hesap nasıl yaparız
-
paltak maltak bahane gtalk şahane :| :D harbi len nerden buluyonuz böyle abuk sapuldak şeyleri :D denişikmiş..