folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Paltalk İçin Başka Alternatif Varmi

Paltalk İçin Başka Alternatif Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ninova
    ninova's avatar
    Erkek

Beyler bilen bilir paltalka Turkiyeden giriş yasak tabi girmeyi bilmeyene yasak bilene her yol peres... Şimdi sorum şu paltalka giriş için proxifier ve sockscap var ama 2 sindende memnun değilim proxifier bağlantiyi kasiyo yani tum ip yi deiştiriyo sockscap sadece programin yani paltagin giriş ip sini dğeişiyo ama verimsiz yani duzgun çalişmiooo 

Sorum su bu 2 programdan başka alternatif varmi bide bu hotspot shield denen bi olay varmiş onla paltalka girebilirmiyim bide your freedom gibi programlarla olabilirmi ( parali programlarda oalbilir  ) bu konude derin bilgiye sahip arkadaşlar bizi bi aydınlatsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hotspot Shield kullanıyorum arasıra bende işim olduğunda. Oda kastırıyor. Geçen yine işim çıkmıştı kurdum , rapidden de dosya indiricektim baktım ki o ip'ten biri dosya indiriyor dedi. Ama sonuç olarak oda interneti yavaşlatıyor.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ninova
    ninova's avatar
    Erkek
    hotspotu bi ara bende denemisdim ama paltalka girebilirmiyim bilmiyorum başka varmi bildiğin bu tarz programalr cuzzi bir ucret talep etsede olur program azicik hızlı olsun yeter 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    özel at yazayim sana girişi oldukcada basit  gerci sen mavi nik almışın

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

:D bende istiyorum bir tane mavi hesap nasıl yaparız

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

paltak maltak bahane gtalk şahane :| :D harbi len nerden buluyonuz böyle abuk sapuldak şeyleri :D denişikmiş..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 1859 Toplam Mesaj: 6