Pamukkale Giriş Ücretleri Hakkında
-
ücretler hakkında bilgisi olan varmı
öğrenci ve 65 yaş üstü indirimlimi ücretsizmi nasıl bi tarife uygulanıyor acaba ?
denizli kültür ve turizm bakanlığını aradım açan yok teli :|
bide izmir selçuk efes antik kente girişte alınan kartlar pamukkalede kullanılabilir mi ?
ekstra : yurtdışı öğrenci kimlikleri Türkiyede geçerli midir ?
-
muze karti gecersiz, tam olarak fiyati hatirlamiyorum ancak sanirim 10 lira giris. Ogrenci birsey degistirmiyor bildigim kadariyla.
-
Denizli'li olmama ve Pamukkale'ye çok gitmeme rağmen travertenlere hiç çıkmadım o yüzden bilgim yok.Aspendos'a giderken müze kartı almıştım bende Pamukkale'nin ilerisinde Hieropolis tarafında geçerli olur müze kartın gitmişken oraya da uğra.
-
efes te
normal 20 tl
17 yaş altı ve
65 yaş üstü ücretsiz
öğrenci iseniz %50 indirimli
pamukkaleninde böyle bilgileri lazım gidip orda baka kalmayalım :|
-
nerden gideceksin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
nerden gideceksin
-----------------------------izmir den ?
-
Giriş 15 tl hacım. Sana bi kart veriyolar o kartla bi kereliğine 15 tl verdikten sonra 1 sene bedava girebiliyosun
eskiden öğretmen öğrenciye bedavaydı geçen sene kaldırdılar onu..
engelliler dışında hepsi paralı
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Giriş 15 tl hacım. Sana bi kart veriyolar o kartla bi kereliğine 15 tl verdikten sonra 1 sene bedava girebiliyosun
-----------------------------o kart sadece pamukkaledemi geçerli yoksa kültür bakanlığına bağlı bu tür turistik yerlerdedemi geçerli acaba ?
bide öğrenci indirimi olması lazım :|
-
snnyk bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------o kart sadece pamukkaledemi geçerli yoksa kültür bakanlığına bağlı bu tür turistik yerlerdedemi geçerli acaba ?
-----------------------------Ben 20 verdim o karta a.k :D 1 sene boyunca antik yerlere,müzelere bedava giriş hakkı var.
-
snnyk bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
nerden gideceksin
-----------------------------izmir den ?
-----------------------------ne zaman
-
Humerus bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Ben 20 verdim o karta a.k :D 1 sene boyunca antik yerlere,müzelere bedava giriş hakkı var.
-----------------------------20 mi mi olmuş la :D
Daha 2 hafta önce 15 e girdim ben :D
Bu kartın heryerde geçerli olduğunu bilmiyodum..