folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Pananet'ten Gıbırnet'e Geçiş Serüveni (Uygun Fiyatlı İnternet)

Pananet'ten Gıbırnet'e Geçiş Serüveni (Uygun Fiyatlı İnternet)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek

2020 Nisan ayında Netgalaksi ile başladığım bu yolculuğa 2023 Nisan ayında Pananet ile devam ediyordum. 

Son zamlardan sonra GıbırNet'e geçtim. Temmuz ayı içinde abone olursanız 6 ay sabit fiyat garantisi var.

Ayrıca referans kodu girdiğinizde ya da sizinki girildiğinde faturaya 20 TL indirim kazanıyorsunuz.
    Kayıt olurken benim referans numaramı kullanmak isterseniz: GAZGL4W2AE

Güncel Fiyatlar:

Pazartesi geçiş için başvurdum, salı günü geçiş tamamlandı.

Henüz yeni sayılsa da kötü bir deneyim yaşamadım. Zaten mottom: altyapı her türlü telekom, bari ucuzunu kullanayım.

Abonelik taşıma işlemi baya kolay, internet sitesindeki formu doldurup e-devletten onay veriyorsunuz. Belge doldurmaya, kargoya gerek yok.

aylmz tarafından 24/Tem/24 13:29 tarihinde düzenlenmiştir

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.technopat.net/sosyal/konu/gibirnet-sorumsuzluk-ve-hakaret.1145339/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek

bu konuda en çok şikayet edilen şirket c*mnet sanırım.

aslında müşteri hizmetleri ile çok işim yok, internet kesilmediği sürece. internet kesintisi olunca da genel bir sorun oluyor çoğunlukla.

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
Toplam Hit: 662 Toplam Mesaj: 3
gıbırnet ev interneti pananet netgalaksi