folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paniğe Gerek Yok(Muş!)

Paniğe Gerek Yok(Muş!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, döviz kurlarındaki dalgalanmalardan paniğe kapılmaya gerek olmadığını kaydederek, “Dolar dalgalanır, gider gelir. Siz benim bütçeme bakın. Bütçem sağlamsa korkmayın, birşey olmaz” dedi.
    Döviz kurlarındaki dalgalanmalara da değinen Unakıtan, şöyle devam etti:

“Dolar geliyor gidiyor, 'Avro, faiz ne olur?' diye aklınızdan geçer. Ben size birşey söyleyeyim; Siz benim bütçeme bakın. Benim bütçem sağlamsa hiç korkmayın. Birşey olmaz. O dalga da gider gelir. Sabırlı olacaksınız. Panik yapmayacaksınız. Nasıl dükkanda, şirkette oturduğunuz zaman eğer arkanız sağlamsa, kasanızda para varsa evelallah hiçbir şey olmaz.

DSP GENEL BAŞKANI ZEKİ SEZER

Dış ticaret açığının 50 milyar dolara dayandığını, cari açığın ise 30 milyar doları bulduğunu ifade eden Sezer, cari açığın 2002'de 1.5 milyar dolar olduğunu vurguladı.

İç ve dış borç toplamının 340 milyar dolara yükseldiğini dile getiren Sezer, 2002'de bu rakamın 200 milyar dolar civarında olduğunu söyledi. Sezer, “Cumhuriyetin 80 yılında 100 milyar dış borç, son dört yılda ise bir o kadar daha dış borç ekonominin başarılı olmadığını ortaya koyuyor. Bu borç artışı üretimsiz büyümeyi gösterir” diye konuştu.

Amına soktumun cocukları panık yapmayın dıolar :@ lan 2 tane server parası oduyorum heray euro üzerinden allahsızlar aq server basına 75 ytl daha fazla para oduyom artık..batmak üzereyim.2 aydır satıs yapamıyorum..Bu orospu cocuklarını ters cevırıp oyle sikeceksin.. :Q
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    o unakıtanın amk. motor alacaktım 24bin ytl ye kodumunun euro su artınca 24bin ytl lik motor 32 bin ytl oldu simdi unakıtan hala ekanomi iyi gidiyo diyosa o motor onun anasının seyine girsin

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Erkek
    abi bu sezerin eline bu bilgiyi kim veriyo allasen.
Toplam Hit: 773 Toplam Mesaj: 3